Teatrul Sică Alexandrescu are umor

Câteva luni de zile a fost scandal la Teatrul Sică Alexandrescu, câțiva actori au făcut grevă, alții nu, s-au dat oameni afară, alții au fost păstrați etc.

Învingători au fost cei care, din ce am înțeles eu, au experiență în victorii. Probabil că prima lor victorie a fost împotriva limbii române. În beția victoriei, ăștia care au preluat puterea în teatru, au comis un comunicat de presă atât de imbecil că te doare capul. În fine, nu asta e important, cam toate comunicatele de presă sunt imbecile.

Dar finalul, o sfinte Caragiale, finalul e Dumnezeul umorului pe pământ. Deci ăștia cer, PUBLIC, ca puciștii să dea înapoi parola de Facebook a teatrului:

Ați văzut? Aia e doleanța număru’ UNU, parola de Facebook, pentru că probabil sunt la fel de analfabeți tehnologic cât sunt și la scris, sunt actori, ce vioricageantăchelbea, dar băăăăăă, parola! După care și să dea 40.000 de euro, că cică atât a pierdut teatrul ăla finanțat din banii tuturor brașovenilor, inclusiv al ălora care n-au mers la Teatru.

BĂ, dar mai întâi, parola de Facebook!!!

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
etichete 

Comments are closed.