UBER se lansează azi la Brașov

Uber, aplicația de ridesharing care pune în legătură pasageri cu șoferi parteneri care vor să împartă o cursă, este disponibilă în Brașov începând de azi, de la ora 13:00. Toți cei care nu au încercat serviciul până acum vor avea prima cursă gratuită, în limita a 30 de lei, dacă își fac un cont Uber și introduc în aplicație codul Brasov.

Primul brașovean care a încercat serviciul este Marius Vintilă – producator de radio și activist de mediu:

“Am mai spus-o, Brașovul este cea mai frumoasă parcare a țării. Având în vedere că încă o varianta de transport ar putea decongestiona traficul și parcările, măcar cu puțin, Uber este un serviciu binevenit. Fără să mai punem la socoteală că turiștii din occident sunt familiari cu Uber și, așa, s-ar putea simți mai ca «acasă». Am folosit Uber în București și am fost mulțumit sau foarte mulțumit de acest serviciu aproape de fiecare dată.”

Tarifele Uber sunt transparente, iar plata se face electronic, prin aplicație, fără numerar și fără bacșis. După fiecare cursă, utilizatorii au acces online la factura fiscală.

Tarifele în Brașov:

Tarif de bază

Pe minut

Pe kilometru

Tarif minim

Tarif de anulare

(daca pasagerul anuleaza cursa dupa 5 minute)

1,5 lei

0, 2

1,5 lei

7 lei

6 lei

Astfel, o cursă de la gară până la Piața Sfatului va fi de aproximativ 8 de lei, în condiții de trafic normal.

Datorită tehnologiei, Uber oferă una din cele mai sigure călătorii prin oraș. Cursele cu Uber nu sunt anonime, întrucât atât pasagerii cât și șoferii parteneri sunt înregistrați pe platformă. În plus, pasagerii stiu mereu unde se află pe hartă și dacă sunt pe ruta corectă sau nu. Uber are de asemenea o echipa care răspunde 24/7 în cazul unei eventuale probleme. Mai multe informații despre siguranța la Uber, pe blog.

Toți șoferii parteneri colaborează cu Uber prin intermediul unor entități fiscale (companii înregistrate sau PFA) și trec printr-o verificare menită să asigure siguranța serviciului. Soferii care își doresc să devină micro-antreprenori și să câștige venituri suplimentare conducând propria mașină sunt invitați să se înregistreze și să devină parteneri pe Uber.com

Tot ce trebuie să știi pentru a merge cu Uber în Brasov chiar din prima zi

  • Descarcă din timp aplicația Uber de pe iOS App Store sau Google Play Store, sau fă-ți cont aici.

  • Cu Uber, nu ai nevoie de numerar. Fă-ți cont și înregistrează un card bancar – totul în deplină siguranță.

  • Deschide aplicația, alege locul de pornire și vezi pe hartă cum Uberul tău vine spre tine, în timp real.

  • La destinație, nu mai e nevoie de altceva. Plata se face electronic prin aplicație și nu trebuie să lași bacșiș.

  • Imediat după, vei primi pe email un sumar al cursei – suma, distanța, traseul, cine te-a dus la destinație. De asemenea, facturile fiscale pot fi accesate intrând în contul tău pe riders.uber.com/mytrips (click pe cursă, click pe ‘view detail’ și apoi ‘download invoice’).

 

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
etichete 

Comments are closed.