Brașovenii se pregătesc să-l aleagă pe dubiosul domn Dunca șef la CJ

M-a pufnit râsul când am văzut panoul electoral cu Marius Dunca care mă îndemna să spun nu drogurilor și, în general, să votez cu el și gașca lui la Consiliul Județean. În caz că nu mai ține minte lumea, Marius Dunca este fostul șef al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului în timpul Guvernului Ponta, demis când au fost uciși câțiva zeci de oameni într-un club din București, îi zicea Colectiv.

marius dunca

Dunca a făcut o mișcare laterală și a ajuns secretar general executiv al CIADO, o organizație extrem de bizară ce se luptă, aparent, cu drogurile. Președintele „de onoare” al acestui ONG este informatorul securității Constantin Bălăceanu Stolnici (un băiat ce turna pe Rațiu, parexamplu) și care a fost acuzat de complicitate la asasinatele de la Europa Liberă. Omor la omor trage, vorba aia. Președintele executiv este unul Lazăr Gigel despre care nu știu încă dacă este nebun cu acte, ticălos sau doar redus mintal. Ce știu sigur e tovarăș cu dr. general. inculpat Neculai Onțanu, un om atât de infractor încât fură și când doarme. Și care sprijină, aprent, acest CIADO, conform acestui text scris de un om care a dat toți banii de meditații pe droguri.

Ce mă face să cred că actualul șef al lui Dunca este, totuși, nebun la cap, sunt articolele din ziarul online de spălat cadavre DCNews.

Întrebat ce a spus academicianul Bălăceanu-Stolnici când a auzit că vrea să plece, Lazăr Gigel ne-a declarat: “Domnul academician a avut următoarea poziție: Lazăre, CIADO a ajuns în Comisia Europeană și în Națiunile Unite datorită ție. În aceeași măsură, 17% din politica europeană în materie de strategie îți aparține. Mă refer la strategia europeană Antidrog. CIADO a determinat schimbarea politicilor Antidrog în materie de prevenire. (sursa)

Să ne înțelegem: România, care are una din cele mai cretine legislații anti-droguri și un popor de țărani îngălați dă lecții la comisia Europeană cum e cu drogurile. Spoiler, n-au dat nici o lecție, acolo se discută între modelul elvețian și cel portughez în materie de droguri, în discuția asta românii sunt lăsați doar să șteargă masa și să adune paharele de plastic.

Și-acum, dat afară de inculpatul Ponta că mor consumatorii în flăcări cât e el șef, Dunca s-a combinat rapid cu un turnător la securitate devenit expert în politici anti-drog și un, aparent, debil mintal care se crede Napoleon și revine, glorios, la un an după evenimente, să ne spună să nu luăm droguri și să-l votăm la CJ.

Și, apropo, la cum e făcut blatul la Brașov, maestrul cu burtică anti-droguri se antrenează pentru postul de președinte al Consiliului Județean. Apropo, poate nu sunt clar: nu zic că-i el vinovat de povestea #Colectiv, aia i s-a pus în cap că se căuta un țap ispățitor. Dar după ce pățești una ca asta să ajungi să te asociezi cu băieții ăia e inexplicabil.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Comments are closed.