Cum aduci 180 de mii de turişti în Braşov? Cu arca!

sursa foto

Cornel Comşa, candidatul Partidului Nostru pentru funcţia de primar a Braşovului, consideră că un munte în mjlocul oraşului nu e un element suficient de unic şi că turiştii ar putea confunda Braşovul cu Sibiu sau Cluj. O arcă pe vârful muntelui ar rezolva această problemă.

Arcă! Ca aceea pe care a înghesuit Noe toate făpturile pământului, inclusiv cangurii, şi le-a salvat de la înec. Ar-că!

Este vorba despre o construcţie pe muntele Tâmpa, care să lege Braşovul vechi de Valea Cetăţii.”

Cornel Comşa

“Antreprenorii” care au construit Tâmpa Gardens în aria protejată numită Muntele Tâmpa îi dau curaj dl-ului Comşa. Attila Bara, candidat la Consiliul Local din partea PN şi tatăl lui Gabriel Bara – arhitectul conceptului, zicea că toată afacerea – telengondolă care te cară din Parcul Central pe Tâmpa şi apoi în Răcădău, arca şi esplanada – ar consta trei milioane de euro.

În cartea “Braşovul de altădată”, Sextil Puşcariu se plângea că braşovenii n-au cutezat să cucerească dealurile din jur, să-şi facă pe ele case şi alte ghiduşii, preferând să lase impresia unui oraş ascuns între păduri. Dacă dl. Comşa sau vreunul din consilierii săi au citit această carte, sunt aproape sigur că Sextil Puşcariu nu se referea la o arcă în vârful Tâmpei.

Haha, Sextile, eşti best seller!

sursa foto

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Comments are closed.