Care presă italiană a scris de cumpărarea FC Brașov și Champions League?

Știu că presa brașoveană nu are obiceiul să dea link, pentru că dacă facea asta redactorului îi vor crește două mâini pe buci și-l vor sugruma de gât, așa că nu am reușit să aflu direct ce presă italiană scrie de cumpărarea FC Brașov de către un italian.

Povestea sună cam așa:

Cotidianul regional La Nazione prezintă un material în care se anunţă că Lorenzo Grassini este foarte aproape de preluarea clubului braşovean. Mai mult, jurnaliştii italieni avansează şi obiectivul mai mult decît îndrăzneţ pe care Grassini îl va avea la Braşov dacă va prelua clubul: Champions League! Cu titlul articolului „Lorenzo Grassini achiziţionează Braşovul“, jurnaliştii italieni afirmă că managerul italian visează să ducă FC Braşov printre granzii Europei în Liga Campionilor şi că tratativele se pot încheia în cel mai scurt timp.

Atâta doar că în afara presei românești nu am găsit informația asta niciunde. În presa italiană Lorenzo Grassini nu există. Pe La Stampa, care-i un ziar cât de cât serios, nu există acest om. Nici în Gazeta Sporturilor de la ei. Și, mult mai mișto, nici pe site-ul lanazione.it.

Așa că aș aprecia dacă are cineva un link, o poză, o captură de ecran ceva. Nu pot să cred că ăia de la FC Brașov sunt niște lichele mincinoase și unsuroase care să arunce astfel de informații pe piață așa, fără discernământ.

UPDATE: Aparent poza de mai jos e singura dovadă că ar fi zis nenea ăla ceva. De remarcat, e într-un ziar local dintr-o comună din Italia, de vreo 20.000 de locuitori, un Ghimbav al lor, să zicem. A, și șeful de la FC Brașov, ăla, dr Gheorghe Popa, cam vrea să candideze la primărie din partea partidului anti-democrație ALDE. Deci cam asta e.

fc brasov cumparata de italieni

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
etichete 

5 thoughts on “Care presă italiană a scris de cumpărarea FC Brașov și Champions League?

  1. MakavelliRo says:

    Asadar, cam asta a fost tot focul de paie.

  2. micsunicazone says:

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154659148678012&set=a.10150254708233012.381153.816813011&type=3&theater
    Postarea cea mai aproape de sursă. Se pare că acest Virgil a descoperit articolul într-un ziar regional toscan, ziar care a abordat subiectul deoarece Grassini este originar de aici.

  3. nu vad niciun motiv sa se intample asta. plus ca cine are pretentii de chl nu vine sa ia o echipa din liga a doua care se zbate sa ramana in a doua.

  4. Acum aproximativ o luna l-am vazut pe Dr. Popa in sediul unei banci din oras cu trei italieni dupa el si doi translatori si inca o prezenta masculina care vorbea romaneste, probabil de la club ma gandesc acum ca se leaga informatiile…