Cum vi se pare parcarea supraetajata din centrul Brasovului?

parcareSaptamana trecuta s-a inaugurat cu ceva fast si intarziere (iunie 2015 era termenul de finalizare) parcarea supraetajata de la Spitalul Militar Brasov. 1,5 lei/ora, 306 locuri de parcare si 7 niveluri are constructia. Nu am apucat inca sa parchez acolo dar va intreb pe voi, ati folosit-o? Cum vi se pare?

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

10 thoughts on “Cum vi se pare parcarea supraetajata din centrul Brasovului?

 1. MakavelliRo says:

  Parcarea arata civilizat, ca in vest, insa finisajele sunt ingrozitoare. Veceurile put inca din ziua 1.

 2. City Planning says:

  Pustie.

  Atât timp cât nu se vor desfiinţa până în 306 locuri de parcare “la bordură” de pe Eroilor şi Bălcescu, nimeni nu va avea nici un motiv să se complice inutil.

 3. Nici nu ştiu încă pe unde să merg ca să parchez acolo… E vreo hartă pe undeva? Se intră prin spate pe la Star sau?

  • Parcarea e langa Spitalul Militar, in spatele Pietei de la Star.
   S-a amenajat un mic sens giratoriu in fata parcarii dar nu mi-e clar daca se poate ajunge si din directia opusa spitalului.

 4. E super ok. Mai ales dacă sunt ocupate parcările la bordură din jur sau pentru aparţinători sau personalul din spitalul militar. Se intră din strada Pieţii, de lângă intrarea în curtea spitalului.

 5. Prea multi bani cheltuiti pt. o parcare nepotrivita ca amplasament : mai bine se facea o parcare simpla ,MAI MICA ,dar supraetajata din elemente metalice, gen grilaje.

  Accesul pana la parcare e cumplit,un du-te vino de cautare ,de invarteala, de trecere dificila prin “gatlejul” stradal al zonei……..cumplit !
  Nu o recomand nimanui s-o caute,timp si nervi inutili.
  Orice parcare trebuie sa aiba un acces din 2-3 strazi tocmai pentru a fi eficienta si ca evacuare. Ce va fi cand se vor umple strazile de zapada, ce va fi cand e polei, cand sunt evenimente majore in oras……….
  Bietii locatari ai zonei, nici nu intra in discutie disconfortul lor
  Mai bine se facea ceva pentru Spitalul Militar alaturat, adica marirea spatiului de Policlinica cu acces corespunzator, la standardele unui oras ca Brasovul.
  Parcari potrivite (supraetajate) se pot face mai degraba in Centrul Civic- fost Hidromecanica,langa Livada Postei, langa Gara,langa Liceul Aprily Lajos

 6. Atât timp cât semnalizarea parcării s-a făcut numai pentru connaisseurs (nu tu mai multe panouri care să te ducă la parcare, nu tu un panou in Bălcescu care să arate câte locuri mai sunt libere) aceasta va rămâne liberă. Finisajele de doi lei (pereți rampelor ar trebui făcuți din materiale rezistente la frecare că sunt mulți care le vor șterge), un pic mai îngustă decât cea similară din Cluj, fără indicatoare pe ușile care sunt majoritatea cu sens unic și liftul care nu funcționa în primele zile. Buda mirosea de la distanță.

 7. Am fost si eu la sfarsitul anului trecut. E facuta in graba si prost. Locuri enorm de mici de manevra si tarif indivizibil. Am platit pentru 2 ore si 3 minute, 4 ore.

 8. Mai nou nu mai merge plata cu cardul bancar iar la bancnota de 50 ron nu mai vezi restul. Parcarea e arhi…goala si cand nu gasesti un loc de parcare la 800 de magazinul Star.

 9. Ultimul update: lift nu, buda nu, merg doar 50 bani, 1 ron si 5 ron, la 10 ron se blocheaza aparatul (probabil in buzi s-a aruncat cu alde 10 ron de sunt infundate).