Brașov Villas 4. Septembrie 2015

Acum un an, pe vremea când căutam casă, dau de Brașov Villas. Spații mari, prețuri bune, 0 plângeri pe Google. Suna bine.

Fac o vizită și încep să caut restul de metri pătrați din anunț.

Păi știți, de fapt 94 metri pătrați din anunț sunt vreo 70, restul balconul și spațiile comune.

Scara blocului destul de strâmtă, aveau loc două persoane dacă una stătea pe lateral. Iar balconul, nici vorbă să aibă 10 metri pătrați.

Greșeala a fost că mi-au arătat și un apartament mobilat. În dormitorul mare, proprietarul pusese un pat 160×200 și un șifonier de burlac (un rând de rafturi, un rând de atârnat costume) și dormitorul se ocupase aproape complet, rămânând mici spatii pe lateral, pentru datul jos din pat. Plus, cele două băi, utilate, prezentau reale probleme dacă voiam să stau în picioare. Nu se putea.

La biroul de vânzări, tactica presiunii. S-au vândut aproape toate, mai avem două în Villas3 și câteva în Villas4, cele care se construiesc pe Bronzului 46 și vor fi gata în toamna lui 2015. Nu prea le-a plăcut de mine, am pus prea multe întrebări, am cerut prea multe schițe. Am mers acasă, am reflectat și am spus pas.

Întâmplarea face să trec relativ des pe Bronzului și să văd stadiul lucrărilor. Nu există. Brașov Villas 4, cele care trebuiau să fie gata în septembrie și octombrie 2015, nici nu s-au pornit. Probabil se vor construi la iarnă, că atunci se usucă bine betonul. Și sunt mici. Înțeleg că se vând repede, dar se vând repede pentru că preturile sunt mici, iar prețurile sunt mici pentru că sunt strâmte. Trebuie să ai voință să stai o familie cu un copil în 3 camere la Brașov Villas.

Și, odată ce ați mers și ați văzut un apartament de-al lor, veți înțelege de ce alte rezidențiale vând 3 camere la 60.000€, nu la 49.000€.

 

brasov-villas

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Comments are closed.