Zilele Prieteniei Bergenbier în acest weekend în Piaţa Sfatului

Zilele Prieteniei Bergenbier revin în acest weekend la Braşov în Piaţa Sfatului.

Timp de două zile, Piața Sfatului, va răsuna de muzică plină de ritm și energie. Sâmbătă, 25 iulie, fanii îi vor putea vedea live pe Vița de Vie, R.O.A, Coma, Zob, I’m the Trip și Arashai, în timp ce duminică, 26 iulie, Zdob și Zdub, Șuie Paparude, C.T.C, E.M.I.L., Face Today și Flesh Rodeo vor fi cei care vor asigura o experiență acustică autentică.

În ambele zile de eveniment startul distracției se dă începând cu ora 16:00, iar intrarea este liberă.

Pe lângă șansa de a vedea live unele dintre cele mai importante trupe din industria muzicii românești, găștile de prieteni vor putea lua parte și la alte tipuri de activități menite să îmbine trăirile din fața scenei cu experiențele interactive.

Pentru a putea profita la maxim de toate surprizele pregătite la fața locului, prietenii sunt încurajați să-și descarce aplicația de mobil, Bergenbier 4friends, dezvoltată de către organizatori și să fie pregătiți pentru o serie de experiențe interactive: pot vota și alege bis-ul piesei preferate în timp real, își pot face selfie-uri cu o parte dintre artiști și se pot distra trimițând și dedicând mesaje de prietenie direct pe ecranele scenei.

Iar pentru a completa seria de experiențe din fața scenei, Bergenbier și-a propus să inoveze și să ducă trăirile interactive la un alt nivel. Fanii vor avea la dispoziție o zonă de Augumented Reality unde îi așteaptă o serie de surprize trăite alături de artiștii favoriți și menite să amplifice atmosfera concertelor.

Zilele Prieteniei Bergenbier 2015 Brasov

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Comments are closed.