Telekom extinde reteaua de fibra optică din Brașov

În urmă cu vreo 5-6 ani intram cu frică în sediul Romtelecom ăla din centru, că voiam să-mi trag internet la mine la Hărman și ei erau singurul provider. Mă gândeam, aoleu, cât am de așteptat acum, să vezi că o să dureze luni întregi, din care cel puțin una o să fie la coadă acolo.

Dar a durat 10 minute la coadă, 5 minute să fac contractul și când l-am auzit pe om „vine o echipă într-o zi” am crezut că face mișto de mine. A doua zi, dimineața, în mai puțin de 24 de ore, a apărut într-adevăr o echipă care mi-a montat toate cele trebuincioase, inclusiv un telefon fix pentru soacră-mea care avea nevoie să vorbescă cu maică-sa undeva pe la Întorsura Buzăului.

Acum Romtelecom e Telekom și aduc și mai multe chestii de mare viteză, începând cu internetul prin fibră optică, cu viteze de până la 1Gbps. Dar mult mai interesantă mi se pare oferta TV cu televiziune interactivă: „140 de canale digitale dintre care 24 canale HD și 62 de canale care pot fi urmărite live pe laptop, tabletă sau smartphone cu aplicația Telekom TV Web & Mobile”. Că suntem în secolul XXI și aproape oricine are un telefon și o tabletă.

Ofertele astea noi sunt reunite sub egida Autobahn Telekom, și având în vedere cum stă situația, s-ar putea să fie singura autostradă care o s-o vedem la Brașov ani buni de-aici încolo.

Telekom-Autobahn-Brasov

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
etichete 

5 thoughts on “Telekom extinde reteaua de fibra optică din Brașov

  1. Ai idee si pe UNDE mai exact va fi extinderea? Oare atinge si zona Centrul Vechi / Schei? De ani de zile astept pe-acolo ceva mai decent.

  2. Da, frumos. Stai sa vezi cand o sa apara problemele ce articole pline de ura o sa faci.

  3. * autostrada pe care o s-o vedem

  4. Stai să vezi prima dată factura…
    Dacă la RDS pe mine factura mă ajunge undeva la 180 lei, (net 1Gbps, cablu, telefon fix + mobile)… la romTelekom (tot un fel de romtelecom românesc), factura va fi ceva destul de mare…

  5. Mda…baieti fini astia la Telekom Ro!Mergi sa iti schimbi cartela preplatita cu un nano-sim si iti spun ca nu au asa ceva!In plus mai si te costa vreo 11 lei acolo, cand la altii e gratuit si se face totul pe loc, fara sa mai astepti activarea.