Stagii de practică pentru tinerii șaguniști

„A fi șagunist este, dincolo de mândria de a fi parte dintr-o comunitate de elite, și expresia unui spirit care se transmite de peste 160 de ani, de la absolvent la absolvent. Asociația „Șaguniști pentru șaguniști” a luat naștere pentru promovarea și susținerea performanțelor șaguniștilor, indiferent de domeniul sau aria geografică în care aceștia se manifestă.

Astfel, vechii șaguniști vin în întâmpinarea viitoarelor provocări profesionale cu care se vor întâlni tinerii șaguniști ai prezentului prin a le oferi celor din urmă posibilitatea de a lua parte la câteva stagii practice în domenii precum presa scrisă și online, turism, publicitate, vânzarea de carte sau activități organizatorice pentru diferite evenimente ce se vor desfășura sub patronajul Asociației „Șaguniști pentru șaguniști”.

Cei interesați sunt invitați să acceseze site-ul dedicat proiectului mai sus menționat, la adresa web estivalexperience.wordpress.com , unde vor găsi lista completă a companiilor partenere. Stagiile au o durată de 14 zile și se vor desfășura în sistem internship.”

Eu, ca fost șagunist, m-aș fi bucurat să existe inițiative asemănătoare pe timpul meu, altfel n-aș fi copiat CD-uri pirat toată vacanța de vară. Vorba fostului director Ion Popescu-Topolog, „mai înveți o meserie!”.

 

 

 

 

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Comments are closed.