Apple a renunţat la o investiţie în România după ce un vicepreşedinte al companiei a făcut 7 ore de la Bucureşti la Braşov

Apple vroia sa vină în 2008-2009 la Braşov, printr-un chiriaş al Coresi, şi au fost opriţi de infrastructura Bucureşti-Braşov. Un vicepreşedinte al companiei a vrut să vină la Braşov, în perioada în care se lucra la centura Ploieşti, plus că în ziua respectivă a fost un accident pe la Câmpina. A făcut 7 ore de la aeroportul Otopeni la Braşov şi ăla a fost sfârşitul proiectului. Ar fi fost primul centrul Apple în Europa, de back-office şi suport”. – Silviu Savin, partener Ascenta Management, administrator Coresi Business Park, pentru Ziarul Financiar.

Sigla apple

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
etichete 

10 thoughts on “Apple a renunţat la o investiţie în România după ce un vicepreşedinte al companiei a făcut 7 ore de la Bucureşti la Braşov

 1. Sa luam o harta de acum 30 de ani si sa o folosim azi.Ce ziceti merge?Eu zic ca da, in proportie de 98%.Probabil ca si una mai veche face bine fata.Nu avem infrastructura, parca e un blestem si culmea, tot transportul de pe calea ferata a trecut pe rutier.E aglomeratie cumva?Da…este dar se poate si mai rau.Cui ii pasa…?

 2. Ete fleoșc, nu mai pot eu de mărul scump … să fie sănătoși

 3. 7 ore de la București la Brașov??? Da cu ce cristos a mers ăla de a făcut 7 ore, cu căruța ori bicicleta???

  • Pai in mod normal faci cam 2,5-3 ore.Daca sunt lucrari si aglomeratie si in plus vreun accident, se dubleaza usor timpul!Ca or fi 4 sau 5 sau 6, nu crezi ca e mult prea mult pentru 170 km.

 4. Ce goanga de doi bani. Ce legatura are infrastructura rutiera cu un call center?

  • Poate omului nu-i convine, sa vina la Otopeni cu avionul in cateva ore si sa faca apoi pana la destinatie, la Brasov, inca pe atat sau mai mult.Poate fi vorba de oricine, nu de unul de la Apple, mai cu fite sa zicem….!NU?

  • Nu era doar call center ci si de back office. Iar omul probabil trebuia sa vina regulat, ori el ori alte persoane de la conducere, de aia nu i-a convenit.

 5. De acord, drumul pana la Otopeni poate fi o aventura uneori, dar…7 ore!!?? Hai ma lasa-ti! Nici in cele mai rele zile nu s-au facut 7 ore de la Otopeni la Brasov, ce pana mea, au mers in genunchi, au facut mersul piticului?!!!?
  Uneori asa ne place sa mai exageram si sa ne mai autoflagelam de numa’!
  Nici nu cred ca e adevarata stirea sincer…

 6. “voia” nu “vroia” 😉
  don Mielu, daca citeai toata povestea aflai istoria drumului de 7 ore, si e pe bune; nu e nicio exagerare. Am patit-o pe pielea mea. Am ajuns cu barba la bucuresti. Era aglomerat si ploiestiul dar mai bine il tranzitam… am paralizat de nervi pe centura aia de rahat