EBEC Romania & Republic of Moldova la Brasov

EBEC_National&Regional_logoIn perioada 17 – 21 Mai 2015 va avea loc la Brasov faza regionala a competitiei ingineresti European BEST Engineering Competition, EBEC, care intruneste castigatorii etapelor locale din Brasov, Bucuresti, Chisinau, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Pe perioada celor patru zile, echipele se vor intrece in solutionarea unor probleme reale sau ipotetice, exersandu-si gandirea strategica, spiritul analitic, strategiile de marketing si lucrul in echipa. De asemenea, studentii participanti se vor intrece in gasirea celor mai ingenioase solutii pentru a rezolva anumite probleme tehnice.

European BEST Engineering Competition este cea mai mare competitie inginereasca din Europa, cu o structura piramidala, incepand cu 88 de runde locale, 15 runde nationale si regionale, urmate de finala la nivel european. Este un eveniment care se adreseaza studentilor interesati sa dea viata unor idei ingenioase, atat din domeniul tehnic, cat si din cel al marketingului sau al managementului.

Evenimentul este organizat de BEST, Board of European Students of Technology, organizatie studenteasca prezenta in 96 de universitati tehnice, in 33 de tari din Europa, cu scopul de a facilita accesul la mijloace de educatie complementara, inlesnind comunicarea, cooperarea si schimburile de experienta dintre studentii universitatilor tehnice europene din Europa.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

2 thoughts on “EBEC Romania & Republic of Moldova la Brasov

  1. Cand apare afisul sau pliantele?multumesc.