Momentul în care ştii că ai un show de rahat şi un juriu irelevant

…este atunci când îl elimini cu 4 voturi din 4 pe (rapperul-cocalar) Cassanova. Omul are cult status, este o legendă, e Spinal Tap al rapului românesc. Asta dacă ai habar de “This is Spinal Tap?”, dar în mod evident nu ai. Și cum ai putea avea când te numeşti Andra şi ai meritul de a fi o manelistă măritată cu Măruţă (numai Trăistariu e mai penibil decât Măruţă), Bebe Cotimanis, adică un voice over mediocru sau Mihaela Rădulescu, cea care întruchipează tot ce trebuie să urască la o femeie un bărbat rezonabil şi decent? Păcat de Andi Moisescu, obişnuia să fie ca apa sfinţită, de când locuiește cu muierea aia care militează pentru obiceiuri medievale, a luat-o pe câmpii şi el.

Dacă aş fi fost în locul lui Casanova şi showul se dădea în direct, aş fi cântat piesa mea de rezistenţă, “P**a şi căciula”. Puţină anarhie n-a făcut rău nimănui, până nici lituanianului! 🙂

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

6 thoughts on “Momentul în care ştii că ai un show de rahat şi un juriu irelevant

 1. Casanova e retardeul ala de prin 2000?
  Shit se duce la Dracu Romanica noastra, dar nici Dracu nu ne vrea.

  • :)) Da d-le stefu remus ! Eu sunt “retardelul” ala dar nu din 2000 ..ci din 1995 cu primul album solo rap romanesc …Cassanova ! Eu sunt CA$$ANOVA XXX a.k.a C-Threex a.k.a. RAPPERUL COCALAR ! Ce nelamuriri ai ? Care este problema ? Sunt gata sa te lamuresc cu orice nedumerire ai ! 🙂 Doar intreaba-ma ! 🙂

  • Maestre Stefu, cum tu ești cel mai constant retardel de pe site-ul ăsta, ni cred că e cazul să ridici piatra.

 2. adevarul ii ca nea cassanova ala este o entitate muzicala…sa lasam. loc. altora!

  • :)) Clar ca vreau si eu sa lasam loc altora …dar PROTV-ul m-a invitat ..si daca nu m-a invitat la o alta emisiune…am mers la ce a fost ! :)) o data e ok :)) …sa-mi aniversez 20 de ani de la lansarea primului album solo din 1995 ! :)) In ‘showbiz” e o manipulare si niste manevre ce greu ti le poti imagina ! 🙂 Pace !

 3. Coane C-Threxx, ‘ce nu faci, bre, un videoclip ca lumea la piesa aia cu Braşov pe “In Taberna…” ? Măcar vizual să iei ochii oamenilor, chiar dacă rimele sunt cam… perimate, în anumite momente.