Au cam lasat niste bani prin Brasov turistii straini in 2014

TeraseAstazi, amicul Vranceanu a scris AICI un material interesant despre turismul in Romania. Mai important de acolo mi se pare ca: Brașovul a atras anul trecut de la cei 138.251 de turiști străini care au ales să se cazeze în structurile de cazare din județ 82,39 milioane de euro. La nivel national, in medie, fiecare turist străin a cheltuit în România pe durata sejurului, aproximativ 596 de euro.

Recititi cele de mai sus de fiecare data cand treceti pe Republicii si va enerveaza teribil grupurile de chinezi galagiosi, nemti curiosi sau stoluri intregi de copii care fac galagie pe terasa unde va savurati limonada.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

3 thoughts on “Au cam lasat niste bani prin Brasov turistii straini in 2014

  1. 82,39? Cam cat “turistul” Horica care a plecat la ANI la Bucuresti.

  2. City Planning says:

    Nu înţeleg. Mormanul de 82,39 milioane euro reprezintă venitul primăriei din taxe asupra activităţilor de turism sau ce anume şi în buzunarul cui s-ar fi dus? Exprimarea “Braşovul a atras…” mi se pare că necesită unele precizări suplimentare. Prin “Braşovul” eu înţeleg unitatea administrativ-teritorială constituită potrivit Legii nr. 2 / 1968. Altfel despre ce vorbim? Veniturile private sunt private, şi nicidecum ale oraşului.

    • Asta ma intrebam si eu…ca-s bani, nu gluma, in discutie…si nu se prea vad!Presupun ca cifre asemanatoare, s-au inregistrat si in alti ani, in urma.