Daca te duci cu masina la raliu, aici e locul sa te plangi ca nu gasesti parcare

Din toti autorii de pe site-ul asta, eu sunt cel insarcinat cu motorsportul. Ei bine, Vineri seara este superspeciala din centru. Ca in fiecare an.
Si, surpriza, in respectiva seara toti pasionatii vor vrea sa mearga cu masina, sa o parcheze cat mai aproape de centrul Brasovului. Parcarile de pe Eroilor vor fi blocate. Deci vor ramane cateva optiuni bune: in spatele Universal, sub Tampa, pe stradutele din zonele caselor.
Evident, va fi plin, lumea se va supara crunt. Daca si pe tine o sa te deranjeze lipsa locurilor de parcare, vino si scrie-ti aici of-ul.
Programul complet al raliului aici.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

6 thoughts on “Daca te duci cu masina la raliu, aici e locul sa te plangi ca nu gasesti parcare

 1. Oricand e cate o manifestatie, organizata prin zona centrala, se creeaza ambuteiaje si nu ai unde opri.Mi se pare firesc asta!Se intampla la noi si aiurea.

  Mai nasol e cand, NU e organizat nimic si dai ocol, ca sa prinzi un loc de parcare, cu bani.In acest caz, ar trebui sa zica ceva Primaria.E valabil si pentru alte zone ale orasului, unde se iau bani pe locul de parcare, riveranilor si cei veniti cu treaba sau in vizite, nu au unde opri macar.A crescut binisor numarul de masini in Brasov, se vede asta pe strada.Trebuie sa se adapteze si Primaria la aceasta situatie.Cu parcarea de la Militar, nu se face primavara…!

  • City Planning says:

   În ţările civilizate, în astfel de ocazii lumea bună foloseşte din plin transportul public, care acolo nu seamănă cu bătaia de joc reprezentată de microbuzele braşovene portocalii, rare, îmbâcsite şi răblăgite de pe liniile 50, 51, 52.

  • @City:

   In tarile civilizate (unde nu sunt sunt oameni necivilizati ca TINE si ca MINE) un belet costa mai mult decat un drum cu taxiul la noi. Cu benzi speciale pentru asa ceva.
   Suntem la 100 de ani distanta, poate ar fi cazul sa intelegem ca mai sunt cel putin doua generatii pana a ajunge unde sunt ei acum.

 2. Intrebare de om care lucreaza in Piata Enescu. De la ce ora se inchide circulatia vineri? De la ora 16 (in dreptul orei 16.00 PS1″Ludovic Balint” – nu vorbesc ralieza, nu-mi zice nimic) sau 20.00 (PS 3 Brasov Rally Show). Iar sectiunea Rally Ghid nu a putut sa ma dumireasca.

 3. no las, poate se duc la coresi center la deschidere, inchidere ce-o fi acolo :))