Deschiderea Coresi Shopping Resort se apropie

coresi mall proiectSe vehiculeaza doua variante, zilele astea, pentru deschiderea Coresi Shopping Resort la Brasov. Una dintre ele este 26 martie iar cealalta 4 martie. Mai umbla, de asemenea zvonul conform caruia in ziua deschiderii va fi o campanie cu reduceri de 50% la toti comerciantii din incinta. Nu am auzit insa nimic oficial, deocamdata in acest sens.

Trec in fiecare zi pe langa santier iar lucrurile se misca cu o viteza uimitoare. Chiar se lucreaza intens. Am vazut acolo miscare inclusive duminica la 9.00 dimineata. Ati trecut prin zona? Cum vi se pare?

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

14 thoughts on “Deschiderea Coresi Shopping Resort se apropie

 1. Coresi Shopping Resort Marea deschidere va fi pe 27 martie.
  Îmi place · Răspunde · 1 · Ieri la 10:42

  Este un raspuns la o intrebare pe pagina lor de facebook.

 2. Adineauri era bezna,nu mai lucra nimeni!Azi la pranz era forfota mare in zona.Vad ca nu mai tin aprinse nici luminile din parcare,au stat ceva aprinse o perioada continuu.Va fi jale pe 13 Decembrie in trafic,pe viitor.

 3. Proiectul pornește din start cu handicap, fiind construit pe un singur nivel.

  • Corect…zgarcenie prosteasca,cred ca din cauza asta,arata ca o simpla hala.Nu se remarca prin nimic deosebit,parerea mea!Vorbim de exterior deocamdata.

 4. Pe 27-28 e deschiderea; a zis șeful de la Coresi asta la TV când au fost la UNITBV! Eu am reținut 28, dar dacă zici 27 aia e data! Nu se deschide mai devreme!

  PS: adresa de e-mail e a blogului, dacă te roade curiozitatea cu privire la ce fac pe acel blog (ce subiecte abordez)…

 5. sincer ii doresc success dar cred ca o sa il manance in timp falimentul. Nu are Brasovul, salarii asa mari sa isi permita lumea sa stea numai in mall 7 zile din 7.

  • Hmm…crezi ca alte orase mai mici,gen Suceava,pot sustine un mall si Brasovul nu?Poate vor falimenta altii,din cauza noului mall-ului,mai repede!

  • Dintre orasele mari noi stam cel mai prost pe acest domeniu. Iasi are doua, Cluj doua, Constanta 2-3, din cate stiu in Timisoara e un singur mall dar e cel mai mare in afara Bucurestiului. Pana si in Craiova e mall mult peste Unirea. IN plus sunt mai multe branduri care sunt prezente in alte orase dar la noi apar in premiera la Coresi. Trebuie diversitate, doar nu se va imbraca vesnic tot orasul din astea catve magazine care exista momentan!

 6. Mno…de acum 4 martie e istorie, sa vedem cu 27 ce o sa fie!La cat mai e pe acolo de lucru, in exterior cel putin, nu stiu zau, e cam intarziata treaba!

  • City Planning says:

   Nu va plânge nimeni dacă se amână “lansarea”… Nu va plânge nimeni nici dacă se va deschide totuşi la timp, cu fuşeraiul de rigoare în ce priveşte lucrările de finisaj, întradevăr mult întârziate… Oricum nu e o frumuseţe acea cutie de tablă şi nu va deveni probabil simbolul oraşului până la momentul devenirii acestuia capitală culturală europeană…

   Singura chestie pe care o aştept e Pizza Hut, având în vedere că până acum în Braşov nu a existat decât pizza scumpă şi cu furăciuni la ingrediente, indiferent de furnizor. Va fi o lovitură pentru “piaţa locală” de aluaturi dubioase unse cu înlocuitor de ketchup şi trecute prin caşcaval precum pisica prin apă.

  • O cutie de tabla, cu adevarat, exista si constructii mai aratoase prin tara.Cea de fata e urata-foc, deloc atragatoare!

  • Eu il astept pentru Subway 🙂
   Am un pariu pus cu cineva pentru un whiskey Glenfiddich de 25, el zicea acu o luna ca nu se deschide pe 27, eu am zis ca se deschide.

   Va rog spuneti-mi ca totusi o sa fie cum zic eu :)) e o galagie de bani sticla aia :))

  • Sunteti amici doar…o dai tu, daca pierzi…!Eu zic ca ar trebui sa te pregatesti, macar psihologic!