Somitatea Brașovului, Ioan Adam, și-a dat demisia din Parlament

„Am primit demisia domnului deputat Ioan Adam din calitatea de deputat și o vom înainta pe 2 februarie către plen”, a spus președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, după ședința Biroului permanent.

Ioan Adam a fost arestat pe 20 noiembrie printr-o decizie luată de instanța supremă, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri din Bacău. (Agrerpres)

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
etichete 

3 thoughts on “Somitatea Brașovului, Ioan Adam, și-a dat demisia din Parlament

  1. Niciodata nu e prea tarziu….!

  2. Rica Venturiano says:

    plang, am auzit vorbele domnului prof. dr. Adam, spuse din suflet si plang, oameni de valoare, cu facultati, cu cv, sa ajunga unde au ajuns….ce vremuri…

    *facem ce putem si pentru oameni*, cat de inaltator a putut fi aici domnul Adam!

    * o masa calda este un lucru extraordinar*..aici depinde si de restaurant..ma rog, dar tot inaltator este …si asta suna a premonitie, acolo unde este beneficiaza de o masa calda?

    de aceea spun, noi brasovenii ar trebui sa ne adunam si sa le ducem la ai nostri, care s-au luptat pentru binele nostru, la televizor, la radio, in parlament, pe unde au putut si ei, chiar si prin panouri publicitare, cate un sufertas cu ciorba de cartofi, nici nu stiti ce mult conteaza ca fiecare sa primeasca asa ceva,