Premium Aerotec inaugureaza maine locul de joaca aerospatial in Centrul Civic

Parc-AerospatialVineri, 05.12, de la ora 12.00, primarul George Scripcaru si directorul general al Premium Aerotec,  Hans-Joachim von Wurmb, vor inaugura locul de joaca aerospatial din Parcul Magnolia (Centrul Civic), realizat in urma parteneriatului dintre Municipalitate si compania Premium Aerotec. Ati trecut prin zona? Cum vi se pare? Revenim cu foto si reactii dupa inaugurare.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

6 thoughts on “Premium Aerotec inaugureaza maine locul de joaca aerospatial in Centrul Civic

 1. weeeeeeee says:

  Mi se pare o tampenie ca stateau paznici cu masina in mijlocul trotoarului in langa acest parculet, cu motorul pornit. Treceai prin parc si inhalai mai multe noxe decat pe strada. Mai trebuia sa ocoloesti masina lor prin noroi ca de aia e trotuar acolo, sa mergi prin balti si mizerie cat altii stau sa “pazeasca” cu masina pe trotuar.

 2. Scuza-ma te rog,parcul Magnolia e per cazo,cel de unde eraHidromecanica?

 3. Parcul e finalizat de pe la mijlocul lunii octombrie. Nu stiu de ce a durat o luna jumatete sa-l deschida? Cica trebuia sa vina un expert din Bucuresti sa-l omologheze. Si daca venea pe jos tot mai repede ajungea.

 4. Giumbuslucu says:

  Hmm… ce-mi sare in ochi de cate ori trec pe langa el sunt scarile alea de la tobogane. Mi se par o idee proasta. Ar fi fost bine ca treptele sa fie late ca sa nu existe pericolul ca unui copil sa ii alunece piciorul si sa cada. Daca mai exceptam si faptul ca mi se pare cam penibil sa il tii inchis o luna si ceva dupa ce l-ai terminat si sa pui pe unii sa-l pazeasca, atunci e ok.

  Oricum, vada ca la noi se foloseste in continuare la tobogane plasticul sau fibra aia de nu-stiu-ce, in timp ce pe dincolo am vazut ca se foloseste inox-ul. E mult mai rezistent in timp, insa mult mai scump. Banuiesc ca asta-i motivul de ce la noi inca nu a “prins”.

 5. Giumbuslucu says:

  Aaa, ca uitasem: asta cu inauguratul mi se pare de toata jena. Frate, e un parc de vreo 1000 mp ( sa zicem 50 x 20 m ) adica fix pix. Sa vii sa-l inaugurezi ca pe nu stiu ce chestie mareata mi se pare penibil. Dar, ma rog, la noi chestiile ce tin de normalitate sunt chestii rare. Parerea mea.