JYSK a deschis magazinul de la Brasov

jyskRetailerul danez de mobilier şi decoraţiuni interioare JYSK România a deschis astazi, la Braşov, cel de-al 22-lea magazin al său din România. Magazinul, care are 11 angajaţi, este amplasat în cadrul Eliana Mall, unde danezii au închiriat o suprafaţă de 1.100 de metri pătraţi, şi are ofertă diversificată de produse pentru casă şi grădină, noul spaţiu aduce în premieră la Brasov conceptul modern de magazine JYSK Danemarca.

„În eforturile noastre permanente de a oferi clienţilor cele mai bune produse şi soluţii de mobilier şi decoraţiuni interioare, am reuşit să deschidem un nou spaţiu, generos, bine compartimentat şi apropiat de nevoile clienţilor noştri din zonă. Magazinul din Brasov este al 22-lea magazin pe care JYSK îl deschide în România şi arată determinarea companiei de a ajunge într-un timp scurt la cât mai mulţi români. Sper să fim pe placul localnicilor şi mai sper ca produsele JYSK să ajungă în cât mai multe case şi apartamente”, a declarat Iraida Paiuc, Sales & Marketing Manager, JYSK România.
JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfăşoară operaţiuni în 35 de ţări, prin peste 2.100 de magazine, majoritatea în ţări europene, şi numără un total de aproape 18.500 de angajaţi. Mai multe informatii gasiti AICI.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

2 thoughts on “JYSK a deschis magazinul de la Brasov

  1. defineste “conceptul modern de magazine JYSK Danemarca”… Ce e atat de modern?

    • Trecand aglomeratia specifica inaugurarii de acum, inghesuiala intre rafturi ramane totusi permanenta.Locatia e prost aleasa,au scos pana si mobila pe coridor.Mai aveau putintica rabdare si inaugurau magazinul in mall-ul Coresi,la primavara,ca idee.