Pentru cei care credeau că DNA-ul îi calmează

„… pe 12 decembrie, Consiliul Județean a semnat mai multe contracte pentru servicii de deszăpezire a străzilor din județul Brașov, suma totală fiind de 4,85 milioane de lei. Și, în ciuda faptului că DNA-ul îi scormonește în dulap lui Aristotel, toate contractele au fost negociate cu cîte o singură firmă, iar cele mai multe dintre aceste firme sînt niște obișnuite ale banului public, despre care am mai scris și noi, și alții, ba chiar au ajuns și în vizorul autorităților. Astfel, Consal SA a primit două contracte, în valoare totală de 2,7 milioane, Eurostrada unul de 1,1 milioane, restul pînă la 4,85 milioane fiind împărțiți între Mondo Trans Company și IntelKasim SRL”. – de aici.

Era deunăzi un politician care spunea că la felul în care sunt făcute legile în România ți-e imposibil să nu furi. Mai ales dacă ești hoț, și-ți place să furi.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

6 thoughts on “Pentru cei care credeau că DNA-ul îi calmează

 1. Mda, hai sa dam contractele serioase lui SC Dump SRL-R.

 2. Mizgalici Impestritatu says:

  Nu ar fi mai bine sa se de contractul cu deszapezirea penitenciarului Codlea si arestului politiei sa ii vedem pe reprezentantii nostri cum iau pulsul realitatii. Fiecare sa aiba o lopata in mana sau daca e nevoie de utilaje sa vina cu Jeep-urile ca doar are fiecare barem unul. Pardon Dinita are BMW care nu este dotat cu semnalizare.

 3. Am venit din Mures ieri seara si drumul a fost bunicel, chiar daca ningea/viscolea, intalnind mai multe masini care dadeau cu sare/nisip,
  Ei bine, cum am intrat in Stupini, a inceput zapada de 5cm pe carosabil, iar in Brasov vedeti ce e si azi pe drum, evident nu s-a dat cu nimic,
  Nu stiu cui i-a dat dezapezirea, dar isi fac treaba in afara orasului,
  aici Primarie e in concediu pana in 5-6ian….iar iarna, i-a luat pe nepregatite ca de obicei…

  • Asa e, cam pe toate DN-urile,aia isi mai fac treaba,in schimb in localitati e mai rau si in Brasov avem un exemplu.

  • Nici pe centura Sacele nu se simte ca s-ar interveni, cel putin nu pe portiunea imediat apropiata de Brasov.