Nu, Ponta nu a dat banii de aeroport pentru căldura capitalei

Unul din multe site-uri despre cât de frumos e Brașovul se folosește de o informație oarecare pentru a construi o minciună frumoasă și ipocrită până la Tâmpa.

brasovromania-aeroport

Din păcate, Brașovul e un oraș frumos, ca o gagică frumoasă dar proastă bâtă. Să luăm pe bucăți.

 1. Ponta nu a zis că ia banii pentru încălzirea capitalei din fondurile Ministerului Transporturilor care, prin vocea lui Ioan Rus, a spus că va sprijini aeroportul.
 2. Când s-a inaugurat pista s-a spus că cu 30 de milioane de euro se poate finalza investiția. Deci nu ar fi fost nevoie de 100 de milioane, cel puțin nu acum când DNA Brașov a revenit la viață și bagă useliști la mititica într-o veselie.
 3. Cât de ipocrit trebuie să fii tu să cârâi că bucureștenilor li se plătesc datorii și ajutoare de întreținere când 20 de ani CET/Termo/Tetkron a supt și încă mai suge de la aceeași țâță? Dacă la Brașov nu s-ar fi dat șpagă alegătorilor prin subvenție aș fi comentat. Dar sunt exact la fel, doar că moldovenii din București sunt mai mulți, deci mai multe voturi.
SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

9 thoughts on “Nu, Ponta nu a dat banii de aeroport pentru căldura capitalei

 1. salbaticul says:

  asta e problema noastra? pai noua ne mor oameni de afaceri, sunt anchetati parlamentari universitari remarcabili, precum profesorul Adam, judecatori exceptionali sunt si ei la parchet, domnul Cancescu este tintuit acasa si noua ne arde de prostii!

 2. Suntem in campanie electorala,se spun si se promit multe,fiecare trage in toate partile,doar-doar va mai creste in procente la vot!Putini sunt care mai inteleg ceva,haosul e cu noi!

  Cat despre aeroportul in cauza,va mai trece multa,multa apa pe Dunare,pana va fi finalizat!

 3. salbaticul says:

  domnule horia,

  noua ne dispar reperele, societatea brasoveana este vaduvita in aceste momente de personalitatile ei de prim rang, valorile noastre, vocile constiintei noastre sunt reduse la tacere – de fapt ele vorbesc la parchet-, si asta intrucat bucurestenii nu suporta Brasovul!

  cum vedeti acest moment dramatic al istoriei noastre locale? daca domnul Cancescu va ajunge sa aiba probleme serioase cu justitia, panourile acelea istorico-publicitare despre cine esta ctitorul reconstructiei Brasovului – istoric le vom mentine sau vom face completari, aducerea la zi a informatiei?

  Ma gandesc cu groaza daca cumva profesorul si parlamentarul Adam va ajunge pe mana parchetului, cum o sa reziste elita noastra locala, societatea inalta brasoveana la acest soc!

 4. Din cate stiu Tetkron e subventionat de PRIMARIE nu de Guvern, deci din taxe platite de BRASOVENI nu din banii statului. Daca in Bucuresti guvernul plateste caldura inseamna ca TOATA TARA plateste caldura bucurestenilor. Nu ca ar fi o noutate, si metroul lor, care la randul lui inghite sute de milioane, e platit iar calatoriile lor sunt subventionate de intreaga tara ca bucurestenii sa poata calatori ieftin si confortabil. Nu stiu ca RAT sau orice alta regie de transport local din tara sa primeasca bani de la Guvern.
  Pe urma, la Brasov majoritatea s-au debransat de la CET/Tetkron si doar 10% din locuinte mai sunt racordate, in timp ce in Bucuresti e invers si majoritatea sunt racordati la sistemul centralizat. Deci vasta majoritate a brasovenilor isi platesc singuri apa calda si caldura in timp ce majoritatea bucurestenilor sunt subventionati. De stat, pe banii tuturor. Sa fie tacamul complet, guvernul ne tot promite ca ne baga taxa de poluare pe centralele de apartament. Nu de alta dar macar sa aiba de unde da subventii la altii!

  • City Planning says:

   kj, ai explicat cum nu se poate mai clar ceea ce de fapt percepem toţi. Statutul Braşovului în România, al Transilvaniei, al provinciilor în general, este acela de vacă de muls pentru Bucureşti. Excelent sesizată problema. Cel mai grav este că sunt foarte multe victime cărora li se pare normal şi firesc să subvenţioneze din sărăcia lor luxul oraşului ministerelor, ambasadelor şi al sutelor de autorităţi de toate speciile care împachetează vântul pe bani grei.

 5. Rica Venturiano says:

  cum sa fie anchetat domnul profesor Adam, cand Gandul de azi ne prezinta marile realizari ale domniei sale care au produs consecinte minunate in ceea ce priveste defrisarea padurilor si transformarea tarii intr-un fel de Ciad, ca tot seamana steagul?

 6. salbaticul says:

  domnule Bogdan

  zici ca prostia e precum Ebola si eu fiind atins de ea, te-am inbolnavit pe dumneata? problema este ca nu stiu cum sa te ajut, inteleg ca simti ca nu-ti mai merg rotitele, dar sa dai vina pe mine pentru treaba asta? mi se face si frica, oare intelegi ce vreau sa spun in aceasta postare?