A murit patronul Luca

Omul de afaceri braşovean Ilie Luca, în vârstă de 75 de ani, care deţinea lanţul de magazine alimentare Luca, a murit, luni, la Spitalul Judeţean Braşov, unde fusese adus în stare foarte gravă, după ce a prins mai mulţi hoţi pe una dintre proprietăţile sale şi a fost atacat de unul dintre aceştia.

Ilie Luca deţinea 19 de magazine alimentare în Braşov şi unul în Codlea, dintre care trei sunt supermarketuri. Luca este, probabil, cea mai veche rețea de alimentare din Brașov. (sursa)

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
etichete 

8 thoughts on “A murit patronul Luca

 1. Catalin Mihaita says:

  si uite asa mai moare o afacere.

 2. Ce să le ceri la țăranii fără educație, mai ales că erau și ciobani… ăia știu doar să sară la bătaie și atât. Păcat de el.

 3. Rica Venturiano says:

  dar cine este decedatul, ca nu am auzit de el? eu stiu de domnii Cancescu, Scripcaru, Nita, Ghise si Nicolae, ala cu fotbalul si Butuza, ala care face zgomot cu elicopterul lui……are decedatul vreo legatura cu magazinele Luca?

  • Rica, am facut o greseala cand te-am creditat cu o bruma de inteligenta, tu defapt nu esti decat un mascarici jalnic.

 4. Nenorocesti prin furt… ajungi la randu-ti nenorocit prin furt.

 5. Rica Venturiano says:

  GGG

  draguta, eu nu am cultura dumitale cioclopedica! si apoi, dumneata la preot trebuie sa te spovedesti pentru gresalele pe care le faci in viata! vezi ca ai confundat locul!

 6. salbaticul says:

  lui Catalin MIhaita

  valoarea unei afaceri este legata de calitatea managementului, asta este un truism! calitatea unui management tine de manager, asta e alt truism! calitatea unui manager tine de capacitatea de a nu face firma dependenta de propria persoana si de a avea pregatit inlocuitor pentru orice eventualitate! asta nu mai este truism, asta este un adevar! daca decesul domnului Luca pune in primejdie afacerea, inseamna ca totul era foarte precar in firma domniei-sale!

  • Catalin Mihaita says:

   Au “murit”(de fapt abia mai se tarasc) in Romania afaceri mult mai mari odata cu patronii lor.
   Edy Spedition, Aldis .. .etc

   In Romania managerii buni nu se pot scolariza., Toti cei care conduc afaceri de succes o fac instictual nu dupa o strategie. Asa ca odata cu disparitia lor se instaleaza un vid de incredere intre furnizorii sai si firma si uneori chiar si clientii se pot reorienta. Actionarii nu au incredere in noua conducere(mostenitori) si uite asa se transforma din un mamut in o gluma de afacere care mai merge doar din intertiie.

   Managerii romani (Patronii care isi conduc afacerile) sunt indispensabili prin prisma relatiilor pe care le intretin, credibilitate si experienta.