Concurs!!!www.prinbrasov.com te trimite la teatru

jack-si-femeile-lui-teatrul-dramatic-brasov

Afis Jake si femeile lui

Dacă nu ţi-ai făcut încă program pentru duminică seara, îţi facem noi: te trimitem să vezi o comedie savuroasă la Teatrul Sică Alexandrescu, Jake şi femeile lui. Pentru a te înscrie în concurs şi a avea şansa de a câştiga invitaţia valabilă pentru 2 persoane pentru această piesă, trebuie să răspunzi la urmatoarea întrebare:

Ce parere aveţi despre Facebook? Este util sau pierdere de vreme?

Concursul rămâne deschis până joi seara, la ora 19.00 când vom afla câştigătorul prin tragere la sorţi.

Multă baftă tuturor!

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

15 thoughts on “Concurs!!!www.prinbrasov.com te trimite la teatru

 1. stanescu andreea says:

  E util cand iti cauti un fost coleg sau amic..in rest prietenii sunt cei reali..nu cei virtuali

 2. Este util in functie de cine il utilizeaza.

 3. Daca este un curs/stagiu/laborator la facultate, vreo noutate legate de un examen, facebookul este cea mai usoara modalitate de a comunica. De aceea consider ca este util. 😀

 4. Simona Udateanu says:

  Creeaza dependenta…mai mult, pierdere de vreme

 5. Andrei Joanta says:

  Este mediul in care iti arati o fata fardata asa cum iti doresti sa o vada altii. Ca deh…pe-afara e vopsit gardul si-nauntru leopardul.

 6. Depinde cum e folosit.

 7. Este util pentru a lua legatura usor cu oricine, pentru a comunica, pentru promovare, dar poate ajunge sa fie pierdere de vreme cand ajunge sa ocupe prea mult din viata personala si oamenii sa nu mai fie prea mult ancorati in realitate, ci mai mult intr-o lume virtuala.

 8. De ce utilitate:
  – gasit prieteni vechi si facut altii noi;
  – gasit membri de familie;
  – informare cu ultimele stiri;
  – ajutor in vanzari/cumparari;
  – sistem integrat complet mesagerie scrisa ( chat ), email, reimprospatarea informatiei in timp real;
  – acces cu un user si o parola la tot ce tine de facebook;
  – propagare informatie ( buna/rea );
  – pentru unele persoane este evadare din realitate ( de ce vor sa evadeze stie fiecare care face acest lucru ).

  De ce pierdere de vreme:
  – mult prea multa informatie de parcurs;
  – informatia cu care intra in contact utilizatorul de facebook nu ii este de cele mai multe ori utila, este utila doar facebook-ului pentru statistica pe care o face pe persoanele logate si firmelor care cumpara rezultatele statisticilor facute;
  – pentru a citi un articol de pe internet mi se cere sa dau like articolului respectiv, site-ului pe care este aflat sau cine stie carei firme, pierdere de vreme, castig pentru firmele care isi fac publicitate gratuita, si la fel statistica pe spatele vizitatorilor;
  – ajunge sa ocupe mult prea mult timp din vietile unor oameni care poate ar folosi acel timp in mod constuctiv pentru ei si pentru cei din jur;
  – „prietenii” adaugati in lista care nu sunt cunoscuti direct de persoana care ii adauga pot fi doar conturi fantoma ale unor cu totul alt fel de persoane fata de ceea ce prezinta pe facebook;
  – firmele/persoanele care prezinta produse pentru a fi comercializate pot fi nereale atat firmele/persoanele cat si produsele pe care le prezinta, nu pot fi verificate toate informatiile;
  – in loc sa citeasca o carte ( care reprezinta costuri destul de mari pentru achizitia cartilor in timp ) sau sa se plimbe sau sa petreaca timp cu apropiatii citesc despre o carte pe facebook se plimba pe facebook petrec timp cu apropiatii pe facebook.

 9. Facebook-ul, ori mai bine zis, retelele de socializare in general, sunt un mediu care faciliteaza intr-adevar comunicarea. Insa aceasta comunicare in online este de multe ori o iluzie, pentru ca nu poate apropia oamenii fizic. Avem impresia ca suntem apropiati de prieteni, rude, amici, cand de fapt, comunicarea presupune mult mai mult decat un mesaj fara continut gasit in inbox.
  Facebook-ul este util atata timp cat suntem totusi capabili sa constientizam realitatea.

 10. Ciudat la facebook e ca… nu iti zice totul, te ajuta sa comunici virtual dar misterele comunicarii adevarate raman.
  Cu atata tehnologie omul o foloseste ca sa dea like-uri in loc sa aduca valoare.

 11. Este util in contextul in care poti sa comunici foarte usor, in special cu oameni aflati la distanta, plus ca este un mijloc excelent pentru promovare media, etc.

 12. Facebook este util pentru cine știe sa îl folosească cu scopul de a afla informații noi și interesante, evenimente despre care nu am afla în alt mod. Pentru cei care îl folosesc ca sa se holbeze la poze toată ziua e o pierdere de vreme.

 13. Facebook-ul este util pentru cei care știu într-adevăr să se folosească de avantajele pe care acesta ni le pune la dispoziție.

 14. Facebook= promovare, informare, interacțiune, cunoaștere, legături și interese comune. Utilitatea/ inutilitatea facebook-ului depinde de interesele fiecăruia dintre noi.

 15. Util pentru business, pierdere de timp in general