Concurs!!! câştigă o invitaţie la teatru

afis_fazanul

Afis Fazanul

Săptămâna aceasta Teatrul Sică Alexandrescu ne oferă, din nou prilejul să urmărim o piesă foarte frumoasă de tearu duminică seară. Piesa la care vă oferim o invitaţie valabilă pentru 2 persoane este Fazanul.

Pentru a putea câştiga această invitaţie, trebuie să vă inscrieţi în concurs răspunzand la urmatoarea întrebare:

Cum profitaţi de ultimele zile însorite şi călduroase din acest an?

Concursul rămâne deschis până vineri seara la ora 19.00 când vom afla câştigătorul prin tragere la sorţi.

Multă baftă tuturor!

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

18 thoughts on “Concurs!!! câştigă o invitaţie la teatru

 1. Ciubotaru Răzvan says:

  Plimbări prin centrul vechi al Brașovului alături de o companie plăcută sau o carte bună.

  • salbaticul says:

   Nu am inteles, dumneavoastra plimbati o carte buna prin centrul vechi sau cartea buna va plimba pe dumneavoastra? altfel spus, dumneavoastra o aerisiti sau ea va aeriseste! cum v-as putea recunoaste, cum aratati ca sunt tare curios sa va vad fata?

 2. multa plimbare pe sub tampa…cu catel si prieteni

 3. Plimbari in aer liber si cu bicicleta.

 4. Mic dejun pe balcon in weekend

 5. As profita de ultimele zile calduroase printr-un concediu binemeritat 🙂 e pacat sa stam in birouri cat inca mai e frumos afara, pentru asta s-a inventat iarna.

 6. Georgiana says:

  Fotografiind parcurile impodobite de frunzele pictate in culorile toamnei

 7. Vizitez cele mai frumoase zone ale Brașovului în compania unei persoane dragi.

 8. Brasovul este spectaculos toamna. Cu siguranta voi petrece aceste zile calde cat mai mult in natura, redescoperind orasul.

 9. Iesind in gradina de flori si pregatind-o de iarna 🙂

 10. salbaticul says:

  comentariile de-aici seamana izbitor unele cu altele, parca ar fi cele care sustin un candidat politic sau care sustineau exploatarea de la Rosia Montana, adica sunt de genul aruncat praf in ochi…pacat…

 11. Se pare ca s-au terminat zilele insorite si calduroase pe anul acesta. Vor mai urma, cu siguranta, zile insorite, dar cu dinti. Dar pot spune ce am facut in ultimul weekend cu vreme frumoasa: am urcat pana la cabana Padina, am vizitat lacul Bolboci si apoi o plimbare de seara prin Sinaia.

 12. “Daca ploua ma imbrac in alb,
  Daca e vineri nu mai pot de cald.
  Port ochelari de soare
  E luna plina
  Cine e de vina? “

 13. Rica Venturiano says:

  sunt pur si simplu devastat de durere! domnul Cancescu arestat! chiar vroiam sa ma plimb sub Tampa si sa citesc tablele acelea cu inscriptionarea numelui domnului Cancescu! ce va fi cu ele? ce va fi cu noi toti, cum vom putea trece peste acest moment greu! Bebe, asa ii spun prietenii, lasa un loc gol, o perioada, in inima noastra si doar domnul profesor universitar Adam il poate ocupa! dar daca si pe dansul..? nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, ramane turma fara pastori!!

  • Cata “grija” pentru soarta lui Cancescu. Trebuie sa ai o viata trista daca doar asta te mai procupa.

 14. Rica Venturiano says:

  kj

  pai cum nu? de la bunastarea domnului Cancescu vine si bunastarea noastra a brasovenilor! uite, de exemplu, spitalul ala dermato care vor astia sa-l puna la pamant, nu fu el in administratia judetului si care facu ce facu si -l dadu pe mana unui intreprinzator strain?

  si apoi, domnul Adam nu avu domnia-sa un succes remarcabil de reusi sa produca o gaura in padurile tarii de 43000 de ha?

  pai acesti doi domni sunt tinerele sperante ale spiritului antreprenorial brasovean si cum sa nu suferi cand vezi ce patesc!

  dumneata esti o persoana egoista si nu esti capabil sa intelegi suferinta prin care trec cei doi domni care ar trebui sa fie si suferinta noastra, a brasovenilor, dupa spusele apostolului Pavel, sa plangem cu cei ce plang si sa radem cu cei ce rad!

  asta cu atat mai mult cu cat cred ca acesti doi domni sufereau cand vedea saracia si nedreptatea si amareala celor de jos si a celor umiliti, plangeau si ei cand ii vedea pe astia plangand!

  • Crezi ca rezolvi ceva comentand pe langa subiect la orice articol? Sunt sigur ca deja a aflat tot brasovul de cazarea lui Cancescu, nu cred ca era nevoia sa ne informezi si aici. Sau vrei doar sa castigi o invitatie la teatru si nu stiai ce sa scrii? Poate asa mai uiti si de suparare!

 15. Rica Venturiano says:

  eu nu le am cu teatru, io-s mai prostanac..si nici nu stiu sa scriu asa frumos cum scriu unii pe-acilea, atat de profund, cuvinte atat de alese, din simtire, uite, de exemplu, aia cu multa plimbare pe sub Tampa cu catel si prieteni, care putea fi scrisa si multa plimbare sub catel cu prieteni pe Tampa, sau multa plimbare sub prieteni cu catel pe Tampa..sau asta ,,Vizitez cele mai frumoase zone ale Brașovului în compania unei persoane dragi~ mi-a adus aminte de Carl Schimtt, pomeneste de asta Jacob Taubes, ca neamtul avea obiceiul sa-si boteze strazile si drumurile cu numele celor cu care le parcursese prima data..de aceea spun, io-s un prostanac, nu le am cu teatru….