Cum a fost la Zilele Prieteniei Bergenbier

photoWeekendul trecut, Bergenbier a organizat la Brasov in Piata Sfatului “Zilele Prieteniei Bergenbier”, un concert care isi propune sa apropie oamenii intr-o atmosfera placuta, sustinuta de diverse trupe romanesti de calitate.

Dupa ploaia de sambata, pe scena au urcat CTC, alaturi de OCS, Vunk si Suie Paparude iar duminica ZOB, ROA, Vita de Vie si Parazitii, care au si inchis concertul.

Evenimentul a fost bine organizat, cantaretii ok, berea rece, muzica live si publicul numeros. Concertul va mai avea loc pe 15 si 16 august la Constanta pe plaja Modern.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

3 thoughts on “Cum a fost la Zilele Prieteniei Bergenbier

 1. Mă aşteptam la un articol mai generos în detalii.

  • Am trecut eu la ultimul concert de duminica: Parazitii.
   Pot sa iti fac o recenzie mai buna.

   Am gasit copii care “dormeau” pe jos cu pet-uri de bere langa cap si cazaturi de pe fantana, la limita sa se infiga in tepii din interior. Puteai sa surprinzi cadre interesante cu cupluri de batranei stand langa grupuri de fetite care abia si-au facut poze de buletin, fredonand “toate-s la fel” 😀
   Dar cel mai penibil moment mi s-a parut cand unul de la Parazitii a tinut sa o dea la “fata” unor politicieni, base si antonescu, pentru ca pe ponta nu-si permit sa-l aclame carnos.

 2. Evenimentul n-a fost chiar asa bine organizat cum spuneai. Muzica a fost ok dar partea cu berea a lasat de dorit. Incomparabil cu Octoberfest sau alte evenimente avand ca subiect berea. Sa nu mai punem la socoteala faptul ca berea ieftina a atras tot felul de personaje ciudate in jurul scenei fara ca cineva sa se sesizeze ca aia aruncau spre public cu ce le cadea in mana.