Circul la Brașov – Circo Acquatico Bellucci

Atras de lipsa de atracții (!?) din Brașov care nu sunt triste și Horia Brenciu sau Dan Puric, am zis să merg la circ, măcar acolo bufonii nu sunt triști și nu ne conduc țara. Circo Acquatico Belluci e în oraș zilele astea și, dacă vreți o dezamăgire scumpă, e o destinație bună. Pentru 25 lei biletul veți vedea 5 crocodili, un pinguin, 4 șerpi, o iguană, o focă, 4 pelicani, un hipopotam pitic și câteva numere de acrobație, din care veți realiza că singurii artiști demni de o soartă mai bună sunt cuplul de acrobați Cosmin și Tania. Pe lângă biletul fără loc veți mai plăti 10 lei o clătită, 10 lei o apă, 10 lei o cutie de popcorn și 5 lei o vată de zahăr.

 

Și da, veți avea de înfruntat românul clasic, care când nu vede se ridică în picioare sau se duce în fața scenei, să facă el poze cu telefonul cu cameră de 2 megapixeli crocodilului, cu copilul pe umeri, blocând vederea altor români care vor veni și ei să se îngrămădească în fața scenei.
Dacă mergeți azi sau mâine, cele mai bune locuri sunt pe culoarul din mijloc, dar trebuie să veniți din timp.

 

circo-belluci-01 circo-belluci-02 circo-belluci-03 circo-belluci-04 circo-belluci-05 circo-belluci-06 circo-belluci-07 circo-belluci-08 circo-belluci-09 circo-belluci-10 circo-belluci-11 circo-belluci-12

circo-belluci-13 circo-belluci-14 circo-belluci-15 circo-belluci-16 circo-belluci-17 circo-belluci-18 circo-belluci-19 circo-belluci-20

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

3 thoughts on “Circul la Brașov – Circo Acquatico Bellucci

  1. Nici circul nu mai e,cum era odata…spectacolul dura mai mult si numerele prezentate erau mult mai diverse si mai complexe.Rusii erau tari la astfel de spectacole,am inteles ca ar mai fi si acum,pe la ei pe acasa.

  2. Circ, in secolul XXI. Cum dracu’ de n-a fost inca interzis circul cu animale ? Am refuzat de cand eram copil sa merg la circ, pentru ca-mi era mila de leii la care dresorul se stropsea cu biciul. Iar asta se intampla in anii ’80, cand nu auzisem de drepturile animalelor, samd. Eu zic ca orice om cu bun simt si cu min tea ancorata in actualitate ar trebui sa boicoteze circul cu animale.

    • Giumbuslucu says:

      Ceea ce spui tu aici este cam relativ: si “om cu bun simt” si “mintea ancorata in realitate” chiar si “drepturile animalelor”. Pana la urma imi vine sloganul magazinului aluia de mobila:”pentru ca suntem diferiti. Din fericire.”