Bal Caritabil Hospice la Castelul Cantacuzino

hospiceHOSPICE Casa Speranței organizează sâmbătă, 10 mai 2014,prima ediție a Balului Caritabil „Masquerade“, la Castelul Cantacuzino. Invitații balului mascat vor avea parte de o seară de excepție, deschisă de acorduri de cvintet și de o expoziție alcătuită din 25 de lucrări-pastel ale artistului Ovidiu Cărpușor.

Licitațiile evenimentului includ mai multe „obiecte“-surpriză. Printre acestea se numără o cină exclusivistă în interiorul somptuosului Castel Bran, o plimbare pe mare cu iahtul, un stilou de colecție și mai multe obiecte valoroase de artă.

Balul va fi  prezentat de actorul Florin Busuioc și o are ca invitată specială pe Prințesa Marina Sturdza. La eveniment vor lua parte și alți ambasadori ai cauzei HOSPICE,precum și figuri publice îndrăgite din lumea artistică și din sfera de business.

În cadrul Balului HOSPICE „Masquerade“, naistul Nicolae Voiculeț va da startul turneului „România, din inima ta“, un proiect alcătuit din 10 reprezentații în cele mai mari orașe ale țării, care se va încheia tot în Bușteni, cu un concert special la Crucea de pe Caraiman. Atmosfera Balului Caritabil HOSPICE va fi completată de grupul Anatoly și trupa Juke Box și va fi presărată cu momente incendiare de dans. Dineul evenimentului va purta amprenta unui maestru bucătar care s-a specializat în arta culinară europeană și asiatică.

Balul HOSPICE „Masquerade“ este o acțiune caritabilă organizatăexclusiv în beneficiul copiilor și adulților care se luptă cu boli incurabile.

 

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Comments are closed.