Calorifere pe post de capace de canal in Gara Brasov

canalCa va mai dura ceva vreme pana la finalizarea aeroportului si, cel mai probabil, mult mai multa vreme pana la finalizarea autostrazii Comarnic-Brasov stim cu totii. Pana atunci insa, vrem nu vrem, gara din Brasov ramane o importanta poarta de intrare in oras pentru turisti. Ce gasesc ei, turistii, pe peron, de indata ce coboara din tren? Puteti vedea in imaginea de mai jos 🙂

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

5 thoughts on “Calorifere pe post de capace de canal in Gara Brasov

  1. Mda…si in plus avem mizerie,mult mizerie,cam multa bezna,atmosfera de apus de lume…Unde-s oare florile de dinainte-vreme,sa dau doar un exemplu!

  2. se fura in draci la CFR, stiam asta cu totii, de aceea nici garile nu arata foarte bine…sfatul meu pentru toti cunoscutii mei este sa participe la vot fara nicio retinere si sa voteze intotdeauna cu politicianul care pare cel mai putin corupt si cel care susine o independenta a justitiei. vrem nu vrem de politicieni depind foarte multe lucruri in tara asta si cu ei trebuie sa ne facemnm treaba…trist dar adevarat.

  3. La 50 de metri de mizerabila gara,a renascut complexul ars,acum vreun an jumate…cata discrepanta1

  4. Si asta e un fel de “RECYCLING”, ca parca asa e la moda acuma.

  5. Citeam azi ca se preconizeaza reducerea numarului de km de cale ferata,cu vreo 10000…poate ramanem si fara gara si scapam si de problema ei.Tare asta…nu?