Barmanii de la Bistro del Arte Brasov isi doneaza bacsisul pe o zi

BistroCa Oana si Marian de la Bistro del Arte fac chestii incredibil de faine acolo, stiam de multa vreme. Iata ca, pe principiul “cine se aseamana se aduna” si colegii barman din Bistro fac o treaba misto:

Barmanii de la Bistro de l’Arte invită toţi barmanii din România să se alăture campaniei Wine To Water printr-o modalitate simplă: Just One Shift – doritorii pot dona banii echivalenţi bacşişului pe o tură. În întreaga lume, programul va avea loc începând cu ziua de luni, 12 mai, până în 18 mai 2014.
Bistro de l’Arte organizează pe 9 mai, special pentru această ocazie, un eveniment unic în România – Guest Bartending cu Paolo de Venuto. Paolo de Venuto vine din Bari (Italia) şi a făcut training-uri şi specializări în ţări din toată lumea (Italia, Spania, Anglia şi Japonia). După doi ani lucraţi la „The George Club” în faimoasa zonă Mayfair din Londra, a devenit barman rezident la Mutis, în Barcelona. Mutis a fost ales cel mai bun bar din Europa de către revista „Drinks International” şi este clasat al 26-lea în topul Worlds Best Bars. În plus, Paolo este şi finalist pe Spania la Diageo World Class (cea mai mare competiţie pentru barmani din lume).
În seara evenimentului, timp de câteva ore, Paolo va mixa şi servi cinci tipuri cocktail-uri, reţete proprii, care vor fi puse în vânzare participanţilor la eveniment.  Banii încasaţi din vânzarea băuturilor vor fi donaţi integral organizaţiei Wine to Water.

Dealtfel, oricare barman din România poate dona în nume propriu, bacşişul pe o zi/tură, direct în contul Wine to Water. „Wine to Water” este o organizaţie caritabilă dedicată procurării apei curate pentru zonele care au probleme din acest punct de vedere. De AICI.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Comments are closed.