Superliv – livrări la domiciliu (P)

Superliv a fost infiintata in 2013 din dorinta de a veni in ajutorul oamenilor din orasul nostru. Dorim ca acestia sa aiba mai mult timp liber pentru a-l petrece cu familia sau prietenii, sau de ce nu, pentru ei insisi. De aceea, ne-am gandit ca serviciile de livrare la domiciliu a comenzilor online poate fi exact ce au brasovenii, dar nu numai, nevoie.

Intr-o societate in care se pune mare accent pe timp si pe viteza, este tot mai greu sa ne alocam timp pentru cumparaturi, asa ca shopping-ul online a devenit tot mai comun. Insa, cum ar fi ca altcineva sa ne faca cumparaturile si sa ni le aduca direct la usa caminului nostru, fara sa puna adaos fata de produsele de la raft? Noi alegem doar produsele de care avem nevoie si hypermarketul preferat!
Ne dorim sa fim si un sprijin pentru comunitatea brasoveana, tocmai de aceea dorim ca 10% din taxele de livrare din anul 2014 sa fie donate unei case de copii din judetul Brasov. Pentru ca stim si intelegem nevoile acestor copii, dar si a celor care doresc sa ajute, vrem sa incepem strangerea sumei inca din timpul anului, pentru ca aceasta sa fie una semnificativa.

www.superliv.ro || Daniela Paşolescu

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
etichete 

4 thoughts on “Superliv – livrări la domiciliu (P)

  1. Un link, un telefon, o aplicatie de mobil… ar fi utile altfelva trebui sa fac ca pana acum: dupa serviciu sa mai pierd o ora sau doua prin magazine dupa cumparaturi.

  2. Slabuta oferta… mai asteptam…

  3. mult succes!
    fara sa va demoralizez, stiu de un astfel de serviciu online care a existat in Cluj si din pacate n-a rezistat prea mult. motivele nu le cunosc dar mi-e clar ca trebuie o strategie solida, fiind totusi vorba de o clientela de nisa.