Au inceput defrisarile in Parcul Tractorul

parcul-tractorul-brasovVazusem si eu ieri insa nu am apucat sa fac si poze. Rivi insa a reusit asta si a si scris AICI despre taierile de pomi din Parcul Tractorul. Au inceput de cateva zile si din ce am putut vedea, se lucreaza destul de intens.

Aveti idee ce ganduri au domnii gospodari locali cu zona? Sa fie oare vorba de lucrarea de AICI, finalizata desigur in noiembrie 2010?

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

4 thoughts on “Au inceput defrisarile in Parcul Tractorul

 1. Ce mama dracului au astia in cap ? Sau …au ceva? Ultima oaza de racoare pe timp de vara pentru o plimbare linistita cu copilul….

  • Nesimtirea sistemului administrativ nu incepe decat cu asa ceva: decizii ce privesc o intreaga comunitate, fara un banal bun simt de… INFORMARE a “votantilor”. Ca daca spuneam decizional (referendum, ha, ha), ma luati peste picior ca ma cred in Belgia sau Elvetia.

  • City Planning says:

   Se va invoca desigur Amendamentul Gândacului de Scoarţă. Cine e şi ce vrea el gândacul ştim cu toţii; oamenii care au tăiat copacii nu se oboseau aşa de capul lor.

 2. valentyno says:

  de fapt au taiat doar copacii batrani, unii dintre ei fiind gauriti la mijloc. deci nu cred ca e un lucru chiar asa de rau
  problema de alta: de cioturile care au ramas cine se ocupa?