Iarna si distractie in traficul din Brasov

ninsoare-trafic-urbanNinge zdravan la Brasov de mai bine de 12 ore. Evident ca se circula foarte greu de cateva ore, chiar si pe arterele principale. Pe drumul spre Poiana Brasov, inca de pe la pranz se circula greu. Cum e pe la voi prin zona, in cazul in care ati iesit azi cu masina?

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

12 thoughts on “Iarna si distractie in traficul din Brasov

 1. în bartolomeu sunt -8 grade, viscolește, dar am dat zăpada de pe lângă casă și acum stau cu un vin fiert.

 2. La cum bate vantul, probabil ca deja e la loc 🙂 Fain oricum ca ai dat-o. In Bartolomeu sunt si eu dar demult nu am mai vazut cetateni facand asta.

 3. Van den Aar says:

  Ninge de azi dimineata si in Astra, iar ocolitoarea mica e plina de zapada. Masina mea insa, sta foarte bine in parcare. La cum se circula pe vremea asta, o masina in minus pe strada e mai bine 🙂

 4. nimic deosebit fata de anul trecut…

 5. În cartier (Noua) lumea-i harnică, a ieşit la dat zăpada din faţa blocului şi de pe trotuare.

 6. Mi se pare mie, sau prin Brasov,nu s-a dat cu materiale antiderapante si asta chiar pe arterele principale?

 7. azi, 27 ian ora 9.30 la doua zile de la ninsoare pe artere secundare pe unde am fost eu, nici urma de lama sau ceva aruncat pe jos. dorobantilor, la impozite, apoi pe la atlanta house, matei basarab, (deloc!) si chiar si titulescu (semi-curatata in bataie de joc)

 8. Parerile sunt impartite vad!Asta din cauza faptului ca sunt doua firme ce se ocupa de activitate.E vorba de Eurostrada si Vectra,prima fiind mai slaba ca a doua,probabil si de aici si rezultatele diferite.

 9. La mine pe strada (zona Piata de Miecuri) a trecut ieri plugul si mi-a lasat ditamai mormanul de zapada in fata portii, pe care o degazasem dimineata ca sa ies cu masina din curte 🙂
  In schimb azi dimineata , strada Bisericii Romane (de ex.) la cum arata n-a prea vazut plug.