Cartea “Eroi locali” se lansează la Braşov

Încă mă aflu sub beţia victoriei de aseară, aşa că luaţi-mă uşor. Joia trecută mi-am lansat romanul de debut la Gaudeamus, în deplasare, şi susţinerea a fost destul de bună. Adică, am avut câţiva prieteni de prin Capitală care şi-au onorat promisiunea de a fi prezenţi, iar chestia asta m-a făcut să mă simt… mai acasă.

Joi, 29 noiembrie, îmi aduc “Eroii locali” pe teren propriu. Lansarea de sub Tâmpa începe de la ora 17 fix şi are loc la Librăria “Şt. O. Iosif” (Str. Mureşenilor nr. 14). Dacă e să ţinem cont de valul de prezenţă anunţat pe pagina de Facebook a evenimentului, o să se “joace” cu casa închisă. Eh, glumesc, n-o să închidă nimeni uşa ca să nu vă lase să mai intraţi, doar că, cică, o să fie aglomeraţie. Oare? Rămâne de văzut, sper că da. Îmi doresc ca romanul acesta, cu tot subiectul lui ce se învârte în jurul fotbalului şi cu toate lacunele sale, să ajungă la cât mai mulţi braşoveni, inclusiv… nemicrobişti.

Pentru cei care vor să citească ce au scris alţii despre roman, aveţi mai jos câteva recenzii şi o cronică apărută sâmbăta trecută în Gazeta Sporturilor.

DealulMelcilor – primul capăt al recenziei

DealulMelcilor – al 2-lea capăt

Gazeta Sporturilor – cronică de Oana Duşmănescu

 Ce să mai spun? Vă invit joi la lansare, sper să vă placă romanul (dacă alegeţi să-l cumpăraţi) şi ţineţi Steagu’ sus!

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Comments are closed.