Cineclub Braşov @Biblioteca de Noapte

Cineclub Braşov te invită în cadrul Bibliotecii de Noapte la proiecţia celor mai bune filme realizate în cadrul concursului/festival 48 Hour Film Project la Braşov şi în jurul lumii, în oraşe precum Berlin, Londra, Los Angeles, Beijing şi altele. Evenimentul se desfăşoară la Mansarda Casei Baiulescu (Bd. Eroilor nr. 33), sâmbătă 6 oct de la 18.30.

48 Hour Film Project este un weekend frenetic şi fără somn în care mai multe echipe realizează câte un film – îl scriu, îl filmează, îl montează şi îi pun coloană sonară în doar 48 de ore.

Vineri seara, echipele primesc patru elemente: un personaj, un obiect de recuzită, o replică şi un gen, toate pentru a fi incluse în film. În 48 de ore, filmul trebuie să fie complet. Apoi, producţiile înmânate la timp vor fi proiectate şi jurizate.

La această competiție sunt invitaţi să participe persoane care lucrează în producţia de film şi media, studiază sau au absolvit o facultate de profil sau au urmat un curs în domeniu (actorie, regie, editare, imagine, etc) şi doresc să îşi pună în aplicare ideile. Înscrierile sunt deschise şi pentru amatorii pasionaţi de lumea filmului care doresc să participe la un proiect unic în România.

Intrare libera in limita locurilor disponibile. 
Moderator: Mara Oprişiu
Detalii pe www.kunstadt.ro
Informatii la nr. tel.: 0736014076

 

 

 

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Comments are closed.