Locuitorii din Noua, deranjați de zgomotul provenit de la Aqua Park

Cei care aleg să își petreacă timpul la ștrandul din Noua au devenit motiv de supărare pentru locuitorii din zonă care se arată deranjați de gălăgia produsă noaptea de vizitatorii Aqua Park. În petițiile depuse la Primărie se arată faptul că în timpul nopții, dar mai ales în week-end, muzica este dată foarte tare,  deși există o lege care interzice astfel de manifestări după ora 22. Primăria dă asigurări că va remedia situația.

Pe larg, aici.

 

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

12 thoughts on “Locuitorii din Noua, deranjați de zgomotul provenit de la Aqua Park

  1. Da, galagia e deranjanta, muzica e foarte tare, in plus e muzica de discoteca, nu de entertainment. Iar DJ-ul urla cat poate. E lipsa totala de respect fata de cei care locuim in cartier.

  2. plus alte neajunsuri: in parc trebuie sa stai la coada la mancare 2 ore, iar cand ajungi nu mai ai ce cumpara, nu poti sa aduci de acasa nimic (un fruct, o apa) desi ei nu comercializeaza asa ceva, etc

  3. pai pe mine m-au dat afara la 19.00… cum e galagie noaptea??

  4. O cunostinta a reusit sa isi rupa piciorul la tobogane saptamana trecuta

  5. Atata timp cat comentam doar aici despre zgomotul de la Aqua Park nu se va rezolva nimic. Cu cat vor fi mai multe reclamatii la politie si la primarie din partea mai multor locuitori cu atat se vor sesiza mai repede. Eu am trimis petitie pe “https://extranet.brasovcity.ro/Registratura/Documente/Petitie.aspx”

  6. Acum 2 ani cand strandul era inchis va plangeati ca nu aveti unde sa ma petreceti timpul liber, acuma e zgomot. Greu la deal cu boi mici si la vale tre sa impingi!