Concurs I Like micii Selgros

Nu ştiu dacă aţi auzit despre campania simpatică pornită de Selgros în România acum câteva zile. Selgros are cartierul general la Braşov în caz că nu ştiaţi.
Ideea este simpla: oricine poate face una sau mai multe reclame, cu mijloace rudimentare si neprofesionale. Se trimite clipul sau se pune pe youtube si ni se trimite un link, la adresa concurs@selgros.ro
Daca e conform regulamentului (sa nu fie cu injuraturi etc), clipul se pune imediat pe pagina de facebook Selgros Romania, unde incepe sa adune like-uri.
Cine se inscrie pana la 26 iunie si face mai multe like-uri pune mana pe premii, sunt 60 de premii, cele mai grase sunt Samsung Galaxy. Daca intri pe pagina Selgros Roamnia gasesti tot ce iti trebuie.
Regulamentul este pe
Io zic să participaţi dacă aveţi vreme că sună tare fain. Salutăm ideea celor de la Selgros de a băga în seamă online-ul la campanii serioase.

 

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

3 thoughts on “Concurs I Like micii Selgros

 1. De a baga in seama online-ul? Nu stiu ce sa zic…
  http://www.andreicrivat.ro/2011/02/07/mafia-concursurilor-de-pe-facebook/

 2. Am facut si noi filmuletul pentru mici. Dati like daca va place si lasati comenturi 🙂
  http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=218896091562110&id=274362715946707

 3. Sincer, nu prea înțeleg rolul acestui concurs. Insistă Selgros-ul să ofere niște premii? Mai bine ar face niște donații, dacă tot vor să “deie”!
  Se știe prea bine că micii cei mai apreciați, cumpărați, mâncați sunt cei de la Selgros.
  Or’ poate asta o fi o modalitate de a justifica “premiile oferite”. 😀