Câteva noutăţi de prin Brasov

Ca să mai întrerup un pic şirul scrierilor cu iz politic ale colegilor mei, vă reţin doar cât să vă povestesc despre câteva chestiuni care se întâmplă zilele acestea şi parcă ar trebui să le avem în vedere:

– se schimbă bordurile pe strada Mihai Viteazul – nu nu aveau nimic alea vechi dar tot se shimbă. Din cauza asta circulaţia e cam gâtuită în partea de stradă dinspre Bartolomeu.

– giratoriul de la Transformator (primul giratoriu din oraş, dacă nu mă înşel – tatăl tuturor giratoriilor) a fost frumos asezonat cu 4 bannere de campanie. Aşteptăm cu deosebit interes mesajele care să înceapă cu Jos Labele de pe primul giratoriu al oraşului! Redaţi transformatorul braşovenilor!

– conducătorii auto de sex masculin sunt tot mai neatenţi în trafic. A venit vara şi cu tot cu ea fustiţele, rochiţele etc. de pe trotuare.

– în Piaţa Unirii se schimbă asfaltul ăla turnat anul trecut şi lăudat ca fiind super meseriaş. Se înlocuieşte cu piatră cubică. Mă aştept ca la anul să apară acolo un mare spaţiu verde sau poate chiar un mall.

– unii încă mor de ciudă că suntem un site cu cititorii mulţi şi mai ales de calitate! Yeahh! Vă mulţumim, vouă!

Weekend plăcut! 🙂

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

8 thoughts on “Câteva noutăţi de prin Brasov

 1. Si articolul asta e cu iz politic.

 2. Ehhh mult mai timid…

 3. Vin cu completari:se lucreaza la ocolitoare,jonctiunea cu DN13,se reamenajeaza intersectia din Triaj,dupa pod,langa Victoria Global!

  La orele de varf,se formeaza cozi,la unele giratorii!Cel mai nasol e la Bartolomeu,Faget si Judetean!

  Ar mai fi,ma opresc aici…!

 4. Jos Labele de pe primul giratoriu al oraşului! Redaţi transformatorul braşovenilor!

  Si confirm problema cauzata de fustite, streseaza tare franele 😀

 5. Ciudat, ar trebui sa verificati ce pana mea contorizeaza cei de la trafic.ro. E imposibil ce zic ei 😐 – 119 vizitatori in ultimele 7 zile ???

 6. @ Farmer: Pe trafic.ro nu mai suntem de cateva luni. Ce ai vazut acolo sunt probabil ramasite dinainte de inchiderea contului la ei. Contorizam cu google analytics. E contorul oficial cerut de toate agentiile de publicitate serioase.

 7. Nici eu n-am inteles asta cu bordurile. De ce sa le dai jos?
  Prioritare ar fi fost pistele de biciclisti.