Ghete de iarnă

Dacă vă interesează, pe drumul spre Feldioara, după giratoriul spre ocolitoare, se face la un moment dat o bandă la stânga. Acolo e o fabrică (o clădire albastră, pe stânga) ce produce doar pentru export, are ghete de iarnă la preţ de producător, calitate destul de bună. Au vreo 3 modele băieţi şi vreo 5 modele fete. Preţurile încep de la 100 de RON.

Mi-am luat şi eu o pereche, foarte mişto, scria “Made in Italia” pe ele. Preţul de etichetă era 79CHF, preţul la magazin 100 lei.

Update: Iată şi o hartă spre fabrică, via Radu Bălan.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

9 thoughts on “Ghete de iarnă

 1. In aceeasi ordine de idei, langa pasajul de la Talciok, pe partea stanga, cu intrarea prin spatele benzinariei MOL, e un magazin de prezentare de incaltaminte. Spre deosebire de ce a scris colegul Ovidiu Eftimie, la aceasta fabrica sunt disponibile sute de modele pentru barbati si pentru femei la preturi foarte bune. Eu am 3 perechi de acolo, mama 4 si tata 2.

  • merci Robert 🙂 ia sa trec si io p-acolo 🙂 ah..scuzati…si tie Ovidiu, multumesc pt informatie

 2. Catalin Mihaita says:

  ne-ar fi de folos macar o cordonata pe google 🙂 daca nu numele strazii 🙂

 3. Pentru ilustrarea articolului colegului meu Eftimie va las mai jos linkul la fotografia ajutatoare: http://twitter.com/#!/raduibalan/status/139343363852877825/photo/1/large

 4. preotul nelinistit says:

  io am fost acolo acum vreo luna, jumate si atunci nu era nici un magazin de desfacere. Site nu au. Am auzit ca a fost si o sa fie iar. Am intrat pe la birouri si am vb cu o doamna, dar nu a putut sa ne dea prea multe detalii. Era cam secretoasa. Zici ca eram acolo sa cumparam droguri sau arme, nu bocanci. Deci sa inteleg ca acum e deschis magazinul de desfacere? Brici. Sa trec si io intr-o zi sa dau cu tamaie si daca imi gasesc niste papuci faini le dau si “100 de ouă si o raţă” pe ei. :)) :))

  • magazinul de desfacere nu are sigla, nu are scris pe el magazin, nu exista nici un detaliu….. pur si simplu stanga din DN, stanga pe prima poarta, si pe exteriorul cladirii un magazin albastru …. vinde o gagica Livia

 5. Iar hotelul din poza e depozitul 😀 ?

 6. E bine de stiut. Mersi!