Billa lansează al doilea magazin din Braşov. Undeva.

BILLA România anunță deschiderea unei noi filiale în Brașov, care va fi accesibilă publicului începând cu data de 16 septembrie. Cu acestă nouă deschidere rețeaua BILLA ajunge la 56 de unități operate în România.

Salut pe această cale celebra firmă de PR care s-a ocupat de acest eveniment şi s-a străduit să trimită comunicatul în format docx, presupunând că toată presa locală e la curent cu ultimele piratări de de Microsoft Office. [eu nu folosesc windows, deci m-am scos] M-a spart la suflet exprimarea şefului Billa, un om care apreciază oraşul nostru mai mult decât orgasmul.

„Este al doilea magazin pe care îl deschidem la Brașov, motivul principal fiind faptul că piața de aici ne-a inspirat în permanență. Avem clienți fideli, iar mediul de afaceri este unul foarte  performant. Sunt sigur că și acest magazin se va bucura de același succes ca și primul.”, a declarat Filip Cristescu, Director de Operatiuni al BILLA România.

Doar că în comunicatul ăla de presă se scria că magazinul va fi pe strada Uranus nr. 1. Hai concurs, unde e nr. 1 pe strada Uranus? Eu am copilărit pe strada aia şi n-am ştiut niciodată unde e adresa aia. Bine, nu apreciez oraşul meu cum îl apreciază Filip Cristescu, acest om care e suflet în sufletul neamului nostru.

E fostu’ cinema Cosmos mă. Fostu’ No problem. Acolo-i noul Billa. Cum citiţi site-ul ăsta, ştiaţi deja asta, nu?

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

15 thoughts on “Billa lansează al doilea magazin din Braşov. Undeva.

 1. Au si mesh pe Calea Bucuresti unde explica ca e la ex-No Problem, ca tot brasoveanu’ a fost acolo macar o data.

 2. Si uite asa testeaza tot omu`un supermarket cu parcare cu plata 🙂

 3. Ai măh, cum puii mei nu ai Uindăuz? Io acuşica-mi instalez Win8 Developăr Priviu. Crăcănătorul de Ofissss 2010 este cam enervant, agreed.

  • Uindăuz e pe bani şi eu nu-s developer doar end-user. Şi am un biznis mic de tot unde trebuie să justific inclusiv licenţele de Ofis. De-aia stau cu Libre care e cât de cât decent.

 4. Plm, acolo am locuit eu vreo ț+j ani. Și i-am spus lu’ tata să nu mai închirieze apartamentul oricui. Abia a reziliat contractul cu Ikea.

  Uranus 1 e blocul cu Mikado la parter.

  • :)))) Hai să citez din comunicat: “În magazinul din strada Uranus, nr. 1 brașovenii se vor bucura de un spațiu modern de cumpărături, cu o suprafață de 435 de mp.” Da, ai dreptate, Mikado e pe 1.

   Apartamentele din blocurle alea sunt cam pe la 54 de metri pătraţi. Tatăl tău avea cel puţin 10 😀

 5. pentru cunascatori: patratu’ e paznic de zi deci aveti grija, nu puneti mana la marmelada.
  Nu serios acu’…patratu’ mai traieste? el era sufletu’ la no problem…ca sa zic asa pe limba lor

 6. Au o campanie agresiva de promovare a deschiderii magazinului de pe Uranus. E plin orasul de afise. Eu am primit pliante si in posta in vreo 2 zile. Cred ca iar va fi omor la deschidere, ca doar da bine la imagine. Filmeaza careva turma? 🙂

  Eu boicotez inaugurarea avand in vedere ca am fost “agresat” verbal de un paznic de-al lor :)))

 7. Ai un mod de a scrie, cel puţin caraghios! Mai bine faci altceva.

 8. Pana la urma nu e o greseala, strada Uranus are nr 1 la ambele capete :))

  Vezi un posibil motiv aici.