Autostopiştii se reunesc la Braşov

Weekend-ul acesta are loc la Braşov „Întâlnirea autostopiştilor din România 2011”. Sunt aşteptaţi adepţii acestui stil de a călători şi cei fără experienţă, dar dornici să-i cunoască pe „profesionişti”. Printre subiectele care vor fi dezbătute vor fi cele mai bune locuri de stat la „ia-mă, nene!”, pe unde e mai bine să mergi şi pe unde nu. De asemenea, se va face un studiu şi pe tema bagajului – cum faci rucsacul, cum alegi unul bun, ce iei în călătorii.

Detalii despre eveniment şi modalităţi de înscriere găsiţi aici.

via Bzb.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

3 thoughts on “Autostopiştii se reunesc la Braşov

  1. gigi negativul says:

    Fratilor nu mai instigati lumea la ilegalitati, autostopul este ilegal in Romania.

  2. @gigi negativul
    Imi pare bine sa te anunt ca nicidecum nu e ilegal autostopul. De fapt nu e ilegal cam pe nicaieri, cu cateva expeptii (anumite state din SUA, etc. – dar si pe acolo se mai practica si e tolerat).

    Ideea ta cu ilegalitatea autostopului poate fi cel mult legata de transportul neautorizat de persoane. Adica sa iei bani pentru a cara oameni. Atat timp cat nu esti autorizat sa faci asta, nu ai voie sa prestezi acea activitate. Cand pretinzi bani pentru un lucru trebuie sa dai bilet/bon/factura/etc. si sa ai si alte autorizatii. Si in acel caz soferul face ilegalitatea.

    Iti multumesc de promptitudinea comentariului, dar nu ai nimerit raspunsul corect.