Se încheie stagiunea la Teatrul Sică Alexandrescu

Teatrul Dramatic Brasov

Aflat pe ultima sută de metri sau mai bine spus în ultima săptămânăde reprezentaţii,  Teatrul Dramatic încearcă să facă un rezumat al anului teatral ce se apropie de sfârşit:

– au fost prezentate 5 piese în premieră anul acesta: Casa de Evgheni Grişkoveţ şi Anna Matison; Despre iubire la om, după A. P. Cehov; Vieţaşii, după Viețașii de pe Rahova. Din mărturiile unor condamnaţi pe viaţă de Eugen Istodor; Un cuplu ciudat şi Jake şi femeile lui, de Neil Simon.

– organizarea celei de-a XXII-a ediţii a Festivalului de Dramaturgie Contemporană, în 2010.

– participarea la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea cu piesa ” Autostrada” de Neil LaBute.

– nominalizarea doamnei Virginia Itta Marcu pentru premiul de Cea mai buna actrita in rol secundar din cadrul Galei UNITER, pentru rolul Jonglerului din piesa Puterea obişnuinţei, de Thomas Bernhard.

– nominalizarea la categoria Cel mai bun festival la Premiile Radio România Cultural a festivalului de Dramaturgie Contemporană Braşov.

Dar, probabil ca cea mai mare satisfacţie a fost numărul record de spectatori ce au fost prezenţi la piesele jucate pe scenele teatrului Dramatic.

În toamnă teatrul nostru ne va reprezenta la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea precum şi la Festivalul Naţional de Teatru cu piesa Despre iubire la om după A.P.Cehov.

Una din surprizele ce ni le pregătesc cei de la teatru, va fi spaţiul renovat al Sălii Studio.

Să le dorim mult succes la festivalurile la care participă şi o revenire în forţă în toamnă.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Comments are closed.