Începe campania de strângere a fotografiilor pentru Oraşul Memorabil 2011

Proiectul “Oraşul Memorabil” îşi începe campania de strâns fotografii şi cărţi poştale pentru expoziţia de anul acesta, aflată la a doua ediţie. La fel ca anul trecut, invităm toţi locuitorii Braşovului – şi nu numai – să participe la alcătuirea colecţiei de expoziţie, programată pentru octombrie 2011.

Colecţia expoziţiei se va alcătui din imagini păstrate în albumele personale de familie. Imaginile, fotografii sau cărţi poştale, trebuie să fi fost realizate în Braşov şi să surprindă un colţ identificabil din oraş (străzi, pieţe, parcuri, clădiri etc.). Cu cât sunt mai vechi, cu atât sunt mai preţioase, dar dorim să primim şi fotografii noi, pe care le vom selecta într-o secţiune nouă (Braşov 2000-2011). Apreciem în mod special fotografiile în care apar cei care le trimit sau rudele lor, cu atât mai mult dacă vor fi însoţite de povestea fotografierii sau a familiei. Şi aceasta pentru că Oraşul Memorabil este o colecţie vie de imagini şi istorii trăite.

Imaginile se pot aduce la sediul nostru sau se pot trimite scanate pe e-mail până la data de 15 septembrie 2011. Imaginile vor fi selectate pentru expoziţie şi, în paralel, vor fi prezentate pe site-ul proiectului. Toate imaginile aduse vor fi restituite după copiere, iar în expoziţie vor fi prezentate copii ale originalelor, reproduse la o calitate fidelă. Mai mutle informaţii găsiţi pe pagina oficială. Partener media: www.prinbrasov.com

Pentru contact:
Ordinul Arhitecților din România – filiala Brașov-Covasna-Harghita
Brașov, str. Şirul Beethoven, nr.2 (lângă Poarta Schei)
Tel. 0268 511 900, program: luni – vineri, 10.00 – 15.30
Coordonatori:
arh. Ovidiu Taloș
arh. Miruna Stroe
e-mail: orasulmemorabil@gmail.com
web: www.orasulmemorabil.ro

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Comments are closed.