Braşovul se mai bagă într-o competiţie verde

De Ziua Internaţională a Mediului Renault România lansează campania Expediţia Verde. Patru bloggeri din cele mai importante oraşe ale României vor participa la această competiţie, fiecare dintre ei trebuind să demonstreze că oraşul lor este cel mai eco, cel mai prietenos cu mediul înconjurător.

Este vorba de Cristian China Birta din Bucureşti, Andrei Crivăţ din Timişoara, Marius Sescu din Iaşi şi, al nostru, Ovidiu Eftimie din Braşov. De-a lungul a cinci săptămâni cei patru tipi vor încerca să demonstreze că oraşul lor e mai mişto decât celelalte, mai mult de formă pentru că, ştim cu toţii, Braşovul a câştigat de facto această competiţie 😉

Pe lângă diverse chestii ce le vor avea de făcut (una dintre ele fiind cartarea gunoaielor dintr-o zonă din oraş alături de echipa Let’s Do It Romania) bloggerii vor oferi şi nişte premii destul de interesante celor care-i vor susţine în această campanie. Detalii veţi afla în zilele următoare.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

11 thoughts on “Braşovul se mai bagă într-o competiţie verde

 1. E vant de campanie pentru Indragit. Nais!

 2. Fie ca Eftimie să facă o figură frumoasă!

  Semnat: colegii de la Tâmpla Spartă

 3. Nu nu…suntem eco! Bem ceai de tei şi spunem poezii!

 4. Hai Indragitule. Nu ne lasa 😀

 5. Io-s cu troleele, dupa cum stiti. Deplasare fara zgomot, fara poluare! Bagati-o si pe asta, bine ca Brasovul mai are cateva.

 6. Eu nu inteleg o chestie: cand Brasovul a obtinut pe discutabile titulatura de capitala verde a Romaniei l-ati blamat, iar acum cand se trateaza aceeasi problema dar este implicat sponsorul oficial al Prin Brasov are loc schimbarea la fata.

  Sincer… mi se pare un pic de ipocrizie si pupincurism… caci indiferent de cate competitii s-ar organiza Brasovul nu poate deveni peste noapte cu un sarut din broscoi – print.

  Dixit !

  • Se numeste democratie, gen.

  • D-le Postolachi, o analiză mai atentă a situaţiei vă va arăta că aţi scăpat nişte elemente importante din vedere.

   1. Primul articol scris în Evenimentul Zilei in cadrul campaniei “Oraşul de Vis” câştigată de oraşul Braşov a fost scris de “sponsorul” acestui site, Ovidiu Eftimie.

   2.Primele articole de promovare a campaniei “Capitala Verde”, compeţie câştigată, de asemenea de Braşov, au fost publicate pe acest site.

   3. Criticile noastre apropo de premiile câştigate nu se refereau la ele în sine ci la faptul că nu prea le merităm, unii dintre noi braşovenii comportându-ne cam nedemn pentru nişte capitalişti verzi.

   4. A urmat şi implicarea “sponsorului” acestui site în campanii făcute pe alte site-uri, cum ar fi http://www.iubescbrasovul.ro în care atrăgeam atenţia asupra gunoaielor lăsate de noi, capitalistii verzi.

   5. Brasovul nu este un broscoi, să nu fim răi. Dar nici print. E pe la mijloc iar nouă ne-ar place să îl aducem cât mai aproape de print.

 7. D-le Eftimie, daca e sa ne domnim, nu mi-a scapat absolut nimic… sunt doar putin idignat dar… pana inverzeste Brasovul sigur o sa-mi treaca…