Aqua Parc Noua s-a redeschis la Braşov

Toboganul multipistă

Cel mai mare parc acvatic din România, situat în cartierul Noua din Braşov, a fost redeschis pentru public. Şapte tobogane de apă, dintre care trei pentru colaci și un tobogan multipistă, două piscine de relaxare, una dintre ele permiţând plimbarea cu colacul pe tot perimetrul riverului în aproximativ o oră, un restaurant, o zonă pentru grătar, un bar pe apă, patru terenuri de fotbal, şi o scenă pentru concerte.

Biletul de intrare este de 20 de lei de luni până vineri şi de 35 de lei sâmbăta şi duminica. În plus, copiii care au până 1,30 metri beneficiază de gratuitate. De aici. Văd că şi domnii de aici au preluat chestiunea cu accesul gratuit al copiilor cu înălţime de până la 1,30 metri. Dacă există copii care la 13 ani au 1,80 nu au voie gratis? Dacă am un prieten care la 40 de ani are 1,25 metri el are voie gratis? Că suflet de copil are precis….

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
etichete 

7 thoughts on “Aqua Parc Noua s-a redeschis la Braşov

 1. Vezi @ihearlights, el intra moca :))

 2. Catalin Mihaita says:

  cred cei de 1.30 de centimetri nu au voie pe tobogane. Sau ma insel ?

 3. Am auzit ca unu si-a uitat pielea de pe spate pe unul din tobogane.

 4. Vali Blajovan says:

  Si eu am auzit ca apa e…GHEATA !!??

 5. S-a deschis si in Halchiu vechiul strand, ca idee… o sa “trag o fuga-n el” in weekend… de e de foarte rau sau de foarte bine, revin cu pareri.

 6. Farmer, foarte bine! Dă-ne şi nouă câteva vorbe la contact@prinbrasov.com despre cum e pe acolo.

 7. Preturile sunt putin diferite 🙂 : http://www.smile-aquapark.ro/#/SingleVideo