Sesiune de poze cu fotbaliştii lui Dinamo la Casa Auto

www.prinbrasov.com

Ce se întâmplă când trimiţi un fan stelist la o întâlnire cu dinamoviştii?

www.prinbrasov.com

Pai în primul rând, cu toate că era oprit chiar în faţa reprezentanţei Casa Auto, mi-a luat destul timp până să realizez că acela este autocarul “câinilor roşii”. Apoi am intrat şi am văzut câţiva tineri pe tricourile cărora scria FC Dinamo care dădeau autografe şi făceau poze cu fanii. Necunoscând jucatorii echipei rivale, mi-a fost foarte greu să-mi dau seama cam cine ar trebui să fie fiecare jucător în parte. Jucătorul care s-a făcut remarcat a fost micuţul Torje, care a fost campion la dat autografe şi la ras în poze. Antrenorul echipei, Ioan Andone, era şi el prezent  la întâlnire.

La un moment dat a venit un grup de copii care au făcut poze cu toţi fotbaliştii prezenţi şi cu antrenorul roş-albilor.

Vizita “cainilor” s-a încheiat destul de repede, urmând ca mai multe detalii să dea la conferinţa de presă ce va avea loc în această după-amiază.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

8 thoughts on “Sesiune de poze cu fotbaliştii lui Dinamo la Casa Auto

 1. Microbist says:

  Ce ar trebui sa inteleg din “Pai în primul rând, cu toate că era oprit chiar în faţa reprezentanţei Casa Auto, mi-a luat destul timp până să realizez că acela este autocarul “câinilor roşii”. “? Iti laudai simtul de observatie?
  Oricum, nu trebuie sa fi fan al echipei Dinamo pt. a recunoaste cativa jucatori. Simplul fapt ca esti microbista(cel putin asa te declari) ar trebui sa te ajute sa recunosti cativa jucatori cat de cat cunoscuti(Danciulescu de ex., un jucator care nu mai are nevoie de nico prezentare), asta ca sa nu mentionam ca unii din ei au aparut si prin nationala.
  Una peste alta, postarea este la fel de buna ca si simtul de observatie al autoarei.
  P.S.: mentionez ca nu sunt dinamovist. Asta ca sa nu fie discutii pe tema asta

  • @ Microbist: Simtul meu de observatie este foarte bun atunci cand trebuie, multumesc lui Dumnezeu nu am de ce sa ma plang.
   In ceea ce priveste jucatorii: daca l-as fi vazut pe Danciulescu l-as fi recunoscut cu siguranta, insa e destul de greu sa-l recunosti atunci cand nu este prezent…zic eu.

  • Păi normal, că Danciu a jucat ani buni la Steaua, anii lui de glorie. 😀

  • Apropo…era si Bordeianu printre jucatori, un alt fost stelist 😀

 2. nu prea trebuie sa intelegi nimic cand scrie alina, doar sa treci la urmatorul articol.

  pentru ceilalti autori: puteti sa puneti niste fotografii mai mari? ma indoiesc ca aia e rezolutia originala.

 3. Acum poţi să faci click pe poze să le vezi mai mari. Poze la rezoluţia originală nu o să vezi niciodată pe aici. E unul dintre motivele pentru care siteul ăsta se încarcă în browsderul tău mult mai rapid decât multe altele. Cât despre atacurile la adresa Alinei, cred că sunt cam de prost gust…dar e doar o părere.

 4. Dan:
  Multumesc pentru pozele mai mari. Evident ca nu incercam sa sugerez ca ar trebui rezolutia originala, ci doar una mai mare.
  In legatura cu atacurile: nu e de fapt niciun atac, nu am absolut nimic cu Alina, este pur si simplu parerea mea despre articolele ei. Sunt extrem de slabe si nu le vad rostul. Dealtfel cred ca nu sunt singurul, mi s-a parut ca si alti comentatori le-au apreciat la fel.

  Alina:
  Cu placere, spor la … scris in continuare!