Cele 2 capete ale şarpelui boa din expoziţia aflată la Braşov se iau la bătaie

De câteva zile am tot văzut în faţa ITC-ului câteva tiruri cu ceva reptile desenate pe ele. Am înţeles ulterior că este vorba despre o expoziţie cu 300 de reptile ce poate fi vizitată aici începând de mâine.

Aici se află şi un şarpe boa care se intitulează Hydra pentru că are două capete. Mi se pare genial ce spune îngrijitorul reptilei:

„Hydra mănâncă patru şoareci pe lună. Dar nu-i poţi da şoarecii în cuşcă, că se iau capetele şarpelui la bătaie. Trebuie ţinut unul şi lăsat celălalt să mănânce, alfel se pot răni grav”, explică Constantin Haraga, îngrijitorul reptilelor aduse în expoziţie. Şarpele nu este veninos şi se numără printre singurii trei asemenea şerpi din lume care trăiesc şi care pot mânca hrana cu ambele capete. Adusă din SUA, reptila este protejată de organizatorii expoziţiei, care sunt din Germania, tocmai pentru că este atât de rară.

Biletul de intrare costă 25 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii. Studenţii şi grupurile vor beneficia de reduceri.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
etichete 

5 thoughts on “Cele 2 capete ale şarpelui boa din expoziţia aflată la Braşov se iau la bătaie

  1. Imi plac serpii foarte mult. Cand eram in vacanta in Muntenegru am urcat pe un drum pe munte si am intalnit o gramada de serpi si nu mi-a fost frica sa pun mana pe ei si sa-i pun inapoi in iarba. Norocul meu a fost ca nu erau veninosi. Probabil ca serpii simt si cand oamenilor le e frica sau nu si sunt agresivi doar cu oamenii rai.
    Nu imi plac in schimb taratoarele, in special paianjenii!

  2. Destul de scump biletul totusi. Sper sa merite.

  3. Cam piperat zic şi eu..dar oamenii se laudă cu chestii mişto.