Se scumpesc taxiurile

Teoretic, chiar la această oră (17.00) patronii firmelor de taximetrie din Braşov se întâlnesc pentru a stabili noile tarife. Cel mai probabil se va ajunge la 1,6 lei pe kilometru, majoritatea firmelor fiind afectate de creşterea preţului benzinei. Tipul ăsta de conlucrare este dezavuat de Consiliul Concurenţei dar numai pe hârtie. În realitate, toţi vor schimba tarifele la unison. 😉

Update: Negocierile se vor purta la ora 20.00. Tarifele vor fi 1,49 pentru toată lumea şi 1,47 pentru Martax că patronul de acolo e mai cu moţ.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

8 thoughts on “Se scumpesc taxiurile

 1. nu te poti supara pe ei. trebuia sa faca si ei ceva in sensu asta. bani de-o paine pe zi sa le iasa si lor

  • …asta doar daca proprietarii de masini nu vor majora si ei decontu'(chiria pe masina)

 2. Aha, deci Marian bagă tarif de criză! Ceva redus pentru pensionari, elevi, studenţi şi gravide, nimic?

  • daca scazi pretul la pensionari, gravide, etc, atunci de ce nu si la orbi, chiori, ologi, orfani, cei cu dureri de sciatica, stingaci, ochelaristi, aia mai scunzi, tzigani, peltici, oamenii chei, aia cu halitosis, cei cu matreatza, Olteni, Moldoveni, blonde, etc….???

  • Pentru că mătreaţa nu e o boală, e mai mult o stare de spirit!

 3. Eu aş da reduceri pentru şoferii de RAT.

 4. City Planning says:

  Păi dacă tot nu mai au clienţi, măcar să-i încaseze mai mult pe puţinii care mai sunt. Iluzia menţinerii nivelului încasărilor, chiar dacă piaţa dovedeşte că nu mai este cerere. Genul de gândire economică care ne-a adus într-o situaţie mai dezastruoasă decât cea din timpul şi de după al doilea război mondial.

 5. Ovidiule, atunci daca reducerile se ofera pe motiv de “boala”, daca esti racit si cu mucii pin’ la genunchi, oare-ti da reducere?