Braşovul găzduieşte Gala Sportivilor de Arte Martiale pentru Copii

In data de 13 martie 2011, orele 14 00 va fi organizata Gala Sportivilor de Arte Martiale pentru Copii  de catre  Clubul Sportiv”Virgil” , Bucuresti . Evenimentul  va avea loc in incinta Centrului Comercial Macromall, Brasov. In cadrul evenimentului se vor desfasura meciuri, demonstratii de arte martiale executate de copii cu varsta intre 10 si 18 ani,  fiind insotie de o prezentare de moda a colectiei de confectii primavara – vara . Eveniementul va culmina cu  gala de premiere si o  tombola prin care se vor castiga 24 premii puse la dispozitie de Pensiunea & Spa Toledo – Predeal, Schwartz Pub Brasov si ART MISSION Brasov.

Evenimentul este organizat in scopul promovarii Scolii de Arte Martiale ce va fi inaugurata in luna aprilie prin colaborarea Clubului Sportiv “ Virgil” Bucuresti  cu ZaoPark, Brasov .

“ Brasovul este receptiv la astfel de evenimente,  iar acesta este un prim eveniment dintr-o serie mai lunga de evenimente de acelasi gen ce vor fi organizate in perioada ce urmeaza in Brasov” declara presedintele Clubului Sportiv Virgil – Virgil Fisie. Partener media: www.prinbrasov.com.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
etichete 

Comments are closed.