Kaufland face angajări la Făgăraş

Retailerul german Kaufland a început în forţă anul 2011: a deschis deja un hipermarket la Timişoara şi este unul dintre cei mai activi angajatori din România în momentul de faţă, cu circa 200 de joburi vacante pe site-urile de recrutare. Printre oraşele în care Kaufland face recrutări în momentul de faţă se numără şi Făgăraşul. Recrutările se fac în prezent pentru poziţii de şefi de raion (peste 25 de poziţii disponibile), şefi de aprovizionare şi şefi de diverse departamente anunţă BZB. Făgăraşul este tot mai interesant pentru retaileri. Au deja un magazin Plus, un Penny şi iată vor avea şi Kaufland.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
etichete 

7 thoughts on “Kaufland face angajări la Făgăraş

 1. Mda…nu e atat pentru municipiu,cat si pentru zona limitrofa!La forta economica,pe care o mai are acum orasul,nici nu ma mir,ca au venit retailerii cu cele mai mici preturi!Vor dispare si acolo o gramada de mici comercianti,la fel ca in Brasov si aiurea!

 2. ioana fagaras says:

  vreti sami spuneti cum se pot depune cv de angajare la magazinu kaufland ca mar interesa va rog foarte frumos sami spuneti

 3. Buna ziua!As dori mai multe informatii despre angajarile de la Fagaras.
  Un nr. de telefon de la firma sau persoanele de contact.
  Va multumesc
  ASTEPT RASPUNSUL D-VOASTRA
  O zi buna

 4. butum nicoleta says:

  imi suneti si mie cum pot depune cv de angajare la magazinu kaufland.va rog frumos

 5. Gasiti mai multe detalii pe site-ul kaufland la rubrica ” cariere”.

 6. alexandra says:

  imi suneti si mie cum pot depune cv de angajare la magazinu kaufland.va rog frumos

 7. Vrog rog puteti sami spuneti si mie mai multe detali despre angajarile de le Fagaras si ce posturi mai sunt disponibile.