Ina Schaeffler de la Braşov merge bine

Schaeffler a reangajat o jumătate din personalul disponibilizat în 2009. După ce anul trecut a fost nevoit să disponibilizeze peste 700 de persoane, Alexandru Blemovici, directorul general al companiei Schaeffler România a anunţat că în acest an compania a angajat 350 de persoane, „cu prioritate dintre cei disponibilizaţi anul trecut”. Acesta a mai precizat că este posibil ca până la finele anului să mai fie angajate 20 – 30 de persoane. În ceea ce priveşte bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2011, Blemovici se aşteaptă la o creştere a cifrei de afaceri cu 10% faţă de cea din 2010, care, la rândul său, este cu 35% mai mare decât cea realizată pe parcursul lui 2009, potrivit BZB.

Dacă ar arăta cel puţin asemănător cifrele şi pentru alte companii mari din Braşov ce bine ar fi.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

7 thoughts on “Ina Schaeffler de la Braşov merge bine

 1. Cat naiba de bine sa mearga, au avut pierderi de 145 mil de RON in 2009 si au dat si afara nu stiu cati angajati. O firma merge bine cand e macar pe 0, adica si recupereaza amortizarile si alte cheltuieli indirecte

  • Dan DANIEL says:

   Gresesti , eu muncesc acolo ca simplu muncitor , iar o schimbare in bine se vede clar fata de anul trecut .
   Este adevarat ca muncim mult , dar in definitiv pentru asta mergem acolo…
   Schimbare in bine inseamna ca am de lucru , ca nu mai stau acasa in somaj tehnic , ca am reducere de 70% la cantina (cu cca. 4.5 lei maninc 2 feluri de mancare + desert), ca s-au mai marit putin salariile.

   • OberLeitner says:

    Vezi ca nu ai voie sa spui inafara firmei de politica de discounturi pentru serviciile de masa primite in interior.
    Scrie, pe perete, cand intri in hala.

 2. carmen chiriac says:

  Este valabil pt. lingai de ce sa nu vorbesti,spune-ti adevarul. De ce sa nu spunem ca acum SE FAC ANGAJARI,alti nenorociti care in curand vor auzi ne pare rau nu ne mai foloseti.Ale societati Stabilus ,Autoliv nu si-au batut joc de oameni,ei n-au trecut prin criza? La asta nu va ganditi cand va spun sefii noi ne gandim la voi si va multumim pt. efortul depus,pa, multumim de atentie.

 3. elena toma says:

  As dori sa completez ,cei care mai aveti curajul sa veniti la INA ,inarmati-va cu nesimtire altfel nu veti reusi sa treceti peste acest pas.

 4. marinescu vasile says:

  doresc sa fiu primit la interviu pentru ocuparea unui loc de munca

 5. as dori sa ma angajez si eu la INA .
  Sunt din BRASOV ,dar nu stiu unde au birourile INA.
  Tot acolo unde este fabrica ?
  mersi.
  AM INTELES CA SE FAC ANGAJARI ACUMA .
  O zi buna